- Vi taper fortjent

Martin Andresen etter 0-2 mot Haugesund.

08.08.10 20:38

Vålerenga tapte 0-2 borte mot hjemmesterke Haugesund i Tippeligaens 20. runde søndag kveld. Det stod 0-0 til pause etter en jevnspilt 1. omgang, men etter pause tok Haugesund helt over og vant til slutt meget fortjent.

- I dag går det litt for seint med oss. Vi er for seine med ballen og dårlig på gjenvinning og vi er dårlig på annenballsspill, sier Martin Andresen til vif-fotball.no etter kampen.

- Når vi er dårlig på de tre tingene der så får de kontre mye på oss og da taper vi. Vi spiller sånn at vi stoler på egne ferdigheter og ikke mister ballen unødvendig på vei framover. I dag gjør vi det, og da taper vi.

Tre bak ingen betydning

Vålerenga la om til tre forsvarere da Stefan Strandberg ble igjen i garderoben etter pausen.

- Det ble store rom for Haugesund i dag, men de sjansene de får hadde de skapt om vi hadde hatt fire forsvarere på banen også. Vi flytter alltid en midtstopper opp i midtbaneleddet og selv om vi hadde tre på banen spiller vi som vi vanligvis gjør. Haugesund skaper sine sjanser på kontringer. Hadde de skapt sjansene i etablert anrep hadde det vært noe annet, forklarer han.

- I dag handler det om for lite kvalitet i det vi gjør med ballen, og da ble det et fortjent tap. Samtidig begynner unggutta å bli slitne nå, og det merker vi, avslutter Andresen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport/Astrid M. Nordhaug

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.