RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi tok første stikk

Vålerenga slo Tromsø på søndag. Nå jakter VIF-gutta ukas andre TIL-seier.

- Vi har to viktige kamper mot Tromsø på en uke. Vi tok første stikk sist søndag, og går for en ny seier i helga, sier Martin Andresen til vif-fotball.no.

- Slår vi dem på søndag, samtidig som vi vinner hengekampen vår, er vi med der oppe. Det er viktig for resten av sesongen. Da er det opp til oss.

I fjor tapte Vålerenga 0-2 på Alfheim i en kamp der Vålerenga dominerte banespillet, mens hjemmelaget var dødelig effektive.

- Vi spilte egentlig en god kamp der oppe i fjor, men fikk veldig dårlig betalt. Vi vet vi kan være gode på Alfheim og gleder oss til kamp. Jeg tror mulighetene for en ny seier er gode.

Andresen må unnvære Stefan Strandberg og Mohammed Fellah som soner karantene for tre gule kort mot Tromsø. Keeper Gudmund Taksdal Kongshavn må også bli hjemme i Oslo etter at han ble utvist for rekruttlaget forrige uke.

- Karantener er en del av spillet, så det må vi bare takle. Vi velger å fokusere på de spillerne som til en hver tid er tilgjengelige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere