RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi trenger supporterne i ryggen

Sist oppdatert:
Vålerengas damelag spiller en tøff bortekamp mot Kolbotn lørdag og håper mange supportere tar veien.

Vålerenga startet sesongen med tap mot Stabæk og Arna-Bjørnar, men så fulgte en meget god uke, hvor laget hentet syv av ni poeng. Mot Klepp i Vallhall tok laget en imponerende, og for mange uventet, 3-0 seier. Lørdag venter en ny, tøff oppgave når Kolbotn tar i mot på Sofiemyr kl. 15.

- Vi er i flytsonen fordi flere brikker begynner å falle på plass. Vi har lagt en tøff vinter med mange nederlag bak oss, men vi har tatt syv poeng på de tre siste kampene selv om vi har stått overfor vanskelige oppgaver som vi ikke var sikre på om vi ville mestre, forteller hovedtrener Cecilie Berg-Hansen til vif-damefotball.no.

Med seg fra Oslo kommer også medlemmer fra Klanen. Det er i hvert fall satt opp buss fra Vallhall (les mer i en annen sak på vif-damefotball.no), noe Berg-Hansen setter stor pris på.

- Det er utrolig godt for oss å ha supporterne i ryggen. Klanen har laget god stemning på alle hjemmekampene til nå, og når det er så kort vei til bortekamp, er det mulig å skape stemning der også. Jeg håper så mange som mulig tar turen. Det er ingen tvil om at støtten gir jentene ekstra energi, mener Berg-Hansen.

Les mer på vif-damefotball.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere