- Vi var brukbart effektive

- Men vi kunne fort scoret 3-4 mål til, sier VIF-treneren etter 11-0-seier mot Skarp.

Av Ole Martin Grønset

Vålerenga-rekruttene ydmyket Skarp og tok tre meget viktige poeng i mandagens kamp i Fair Play ligaen avd. 4

Bunnoppgjør

Det var duket for et bunnoppgjør i kveldens kamp, men Vålerenga-rekruttene, som var forsterket med bl.a. rutinerte Bojan Zajic, Adnan Haidar og Lars Iver Strand, hadde ingen problemer med å slå Skarp og nærmest ydmyket gjestene med flott fotball.

Bojan Zajic åpnet ballet med to flotte scoringer og en assist til Lars Iver Strand som gjorde at VIF-rekruttene nærmest hadde avgjort kampen med 3-0 til pause.

Lekestue

I andreomgang viste juniorene at de ikke ville være noe dårligere og Chuma Anene scoret et mål like etter pause og drepte all spenning da han la på til 5-0 etter ca. en times spill.

Og i løpet av andreomgangen hadde både Chuma Anene og Shåresh Ahmadi scoret tre mål hver i tillegg til mål av Ghayas Zahid og Adnan Haidar og dermed var sesongens største seier for rekruttene et faktum.

Vålerenga underholdt publikum i samtlige 90 minutter med lekent og flott angrepsspill samtidig som forsvaret hadde full kontroll og keeper Kongshavn ble knapt satt på prøve i løpet av kampen.

Vålerenga 2 er nå fem poeng bak Harstad som er på trygg grunn.

- Forventet å styre kampen

- Vi hadde forventninger i dag om at dette var en kamp vi skulle styre og skape mange sjanser, man vet jo aldri hvor mange mål man klarer å omsette av de sjansene vi skaper, men vi hadde et reelt håp om at vi i dag kunne skape litt og vi er brukbart effektive på sjansene etter hvert, vi kunne godt scoret 3-4 til, men 11-0 får rettet opp en del på målforskjellen vår, det kan bli viktig på slutten, forteller trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Beina plantet på jorden

- Det er veldig gledelig at det er flere spillere som scorer og at det er jevnt fordelt mellom A-lagsspillere og juniorspillere, i alt i alt en god prestasjon men vi tar ikke av og vi holder beina godt plantet på jorden, det er grunn til at Skarp ligger der de ligger og vi har mange poeng til vi må ta for å være på trygg grunn, vi må krype opp mot 30 poeng eller rundt der for å ha en sjanse og dette var første steg i trappa på vei mot det målet, det er noen hinder til avslutter Olsen.

Vålerenga 2 – Skarp 11-0 (3-0)
Vallhall Arena, 15.08.11, Fair Play ligaen avd. 4

Mål: 1-0 Bojan Zajic (26), 2-0 Zajic (33), 3-0 Lars Iver Strand (40), 4-0 Chuma Anene (50), 5-0 Anene (61), 6-0 Shåresh Ahmadi (69), 7-0 Ghayas Zahid (74), 8-0 Ahmadi (78), 9-0 Adnan Haidar (83), 10-0 Ahmadi (85), 11-0 Anene (88)

Vålerenga 2: Gudmund Taksdal Kongshavn - Deniz Payasli, Aleksander Solli, Nicolai Næss, Lars Vincent Andersen - Adnan Haidar, Lars Iver Strand (kpt.) (Ghayas Zahid inn 69) - Bojan Zajic (Kamer Qaka inn 58) - Jibril Bojang (Sidoine Ossou inn 63), Shåresh Ahmadi, Chuma Anene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.