RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vi var ikke i nærheten

Sist oppdatert:
VOLDSLØKKA (vif.no): Vålerenga-rekrutter uten entusiasme tapte hjemmepremieren mot nyopprykkede Skarbøvik 0-3 mandag kveld. – Vi fikk en dårlig start, men vi var ikke i nærheten av å kunne ta dem igjen og tapte fullt fortjent, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

- Det var ikke bra. Før kampen snakka vi om at vi ikke ville på tatt på entusiasmen, men det gjorde vi egentlig til gangs. Vi møtte et nyopprykka lag som fortsatt har med seg entusiasmen fra en god fjorårssesong, mens vi spiller uten glød. Vi stilte med syv spillere fra a-stallen og var ikke i nærheten av et lag som er tippa midt å tabellen. Det er litt skremmende, fortsetter Holter.

Enkle baklengsmål
Både mot Molde på Ullevaal og mot Skarbøvik på Voldsløkka havnet Vålerenga bakpå etter en dårlig start.

- Vi har tydeligvis en del å ta tak i. Hvis vi som spillere og trenere ikke klarer å mobilisere mer en vi gjorde mot Molde på søndag og mot Skarbøvik i dag så blir det tøft fremover. Vi må få frem mer glød.

- Men mål preger selvfølgelig kamper, og det så vi tydelige eksempler på både i går og i dag. Vi skal ikke grave oss helt ned, men vi stilte oss selv i en vanskelig situasjon ved at vi ga dem enkle scoringer. Vi er nødt til å spurte og ta oss ut. Vi må får ut mer av det mannskapet vi har.

Vålerenga startet best på Voldsløkka og hadde ballen mest, men skapte få store sjanser. Nærmest var André Muri da han headet en corner like utenfor SIF-målet. I stedet var det gjestene som tok ledelsen etter knappe halvtimen. Skarbøvik fikk et svært billig frispark like utenfor sekstenmeteren etter at en SIF-spiller gikk i bakken i en skulder mot skulder-duell med André Muri. Frisparket traff muren og snek inn i nettet bak Kristian Krohn-Holm.

Lange kunne utliknet
To minutter senere fikk Rune Lange sjansen til å skaffe balanse i regnskapet. Spissen trillet ballen mellom beina på gjestens keeper, men ballen traff stolpen før det trillet over dødlinja. Skarbøvik på sin side tok imidlertid sjansen da de fikk den og kontret inn to mål i omgangens siste kvarter etter stygge miss på Engas midtbane.

- Vi fikk en klønete start med et feildømt frispark. Deretter var vi sløve to ganger på midten og mistet ballen slik at de kunne kontre inn to scoringer. Det bedret seg kanskje litt etter pause, men det var ikke bra da heller. Vi hadde et par gode muligheter, men vi var ikke i nærheten av å kunne ta dem igjen og tapte fullt fortjent. Det er det ikke noe tvil om, sier VIF-treneren.

Vålerenga bestemte seg for å gjøre et ærlig forsøk på å ta igjen gjestene i andreomgang, men skapte få sjanser. Nærmest nettkjenning var Morten Berre som fikk reddet en avslutning på streken etter at gjestenes keeper hadde feilberegnet et frispark.

- Det er klart det er vanskelig å spille fotball når banen på Voldsløkka er i den forfatninga den er. Det er ikke akkurat en fordel for oss å spille her, men også vi må tilpasse oss forholdene og i dag løp vi rett og slett ikke nok.

- Det ble en tøff hjemmestart. Vi bør vinne kamper som dette om vi skal være i 2. divisjon, men vi skal komme sterkere tilbake. Heldigvis får vi muligheten til å heve oss allerede på torsdag når Skeid besøker Voldsløkka.

Vålerenga 2 – Skarbøvik 0-3 (0-3)
Voldsløkka

Mål: 0-1 Skarbøvik (27), 0-2 Skarbøvik (34), 0-3 Skarbøvik (45)

Gule kort Vålerenga: Harmeet Singh, Fredrik Carlsen

Vålerengas lag: Kristian Krohn-Holm – Emilio Garcia (Fredrik Thapper fra 45), André Muri, Stian Eriksen, Allan Jepsen (K) – Adnan Haidar (Bardh Shala fra 65), Harmeet Singh, Fredrik Carlsen, Bojan Zajic (Christer Jensen fra 45) – Rune Lange, Morten Berre

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere