- Vi vil ikke bli glamourmodeller

Foto: Linn Sollied Madsen (Side2)

Men Charter-tvillingene har Paris Hilton som sitt store forbilde.

05.02.09 08:32

(SIDE2:) De to blonde, brystfagre charterpikene Marthe og Chalotte Enge skulle gjerne vært programledere for en norsk utgave at «The simple life», men klarer ikke å bli helt enige om hvem av dem som ligner mest på Paris Hilton.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tvillingene dukket opp på premierefesten til «Charterfeber» på tirsdag i matchende kjoler i sort og hvitt, og i strålende partyhumør.

- Paris er absolutt et forbilde, forteller Marthe og sier bestemt at ingen av dem har noen planer om å bli glamourmodeller.

- Det er ikke noe for oss.

Ble voksne
Turen til Tenerife med «Charterfeber» var 18-åringenes aller første ferietur på egen hånd, noe som ofte bød på problemer.

- Det var skikkelig vanskelig å måtte passe på flybilletter, pass, penger... Det var som å bli voksen, det var ingen andre som passet på oss, forteller Marthe.

- De i filmcrewet passet av og til på da, innrømmer Chalotte. - De så etter veskene våre og sånt i ny og ne.

Anger ikke
Jentene angrer ikke et sekund på at de meldte seg på, og hadde gjort det igjen hvis de fikk sjansen.

- Det kan godt være vi driter oss ut, men det får så bare være. Man lever bare en gang, sier Marthe og avslører at jentene ikke holdt noe tilbake selv om det var kameraer tilstedet.

- Jeg er litt mer partyjente enn Chalotte, så hun er ikke så vant til alkohol. Vi drikker like mye, men hun blir drita full, og vi måtte flere ganger stoppe filminga for å få henne hjem i seng, ler hun.

- Men vi frykter ingenting. Vi står for det vi gjorde, sier Chalotte.

Fortalte ikke kjæresten
En som kanskje ikke var så glad for tvillingenes deltakelse i «Charterfeber», var Chalottes kjæreste gjennom to og et halvt år.

- Jeg hadde ikke fortalt at vi hadde meldt oss på, jeg hadde ikke sagt noen ting, innrømmer Chalotte.

- og når vi sto på Gardermoen rett før avgang så kommer han gående bort mot oss! vet du, jeg turte ikke si hva vi skulle. Jeg bare «kameraer? Nei, jeg veit ikke». Det er letter å be om tilgivelse enn tillatelse, ler hun.

- Vi krangla kjempelenge etterpå, men det ordnet seg.

Er seg selv
Paris Hilton sier jo selv at hun bare spiller en rolle som dum blondine på «The Simple Life», men tvillingene mener at dette ikke gjelder for dem.

- Man føler jo et press på å finne på ting når kameraene blir slått på, men vi er egentlig bare oss selv. Vi er sånn på ordentlig, sier Marthe.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag