RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ET GLASS ER NOK: - Jeg forandrer meg med en gang og vet ikke helt hvorfor. Jeg er en ekshibisjonist, innrømmer Jordan.
ET GLASS ER NOK: - Jeg forandrer meg med en gang og vet ikke helt hvorfor. Jeg er en ekshibisjonist, innrømmer Jordan. (Splash News)

- Vi vil ikke ha BH-ene dine

Sist oppdatert:
Britene er lei av å se trebarnsmoren full og halvnaken, og det merkes på undertøyssalget.

(SIDE 2): Glamourmodellen Katie Price klarer ikke lenger å selge BH-er i hjemlandet Storbritannia. Undertøysmerket hennes har blitt droppet av supermarkedkjeden Asda samme uke som hun ble skilt fra ektemannen Peter Andre, melder avisen The Daily Mail .

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bråkebøtte
Tilnærmet daglig blir britene konfrontert med bilder av en lystig Katie som er ute å svinger seg med sin nye flamme Alex Reid (som muligens kan ha en hang til dameundertøy selv, skal vi tro enkelte reportasjer i media). Samtidig lar eksmannen Peter seg avbilde med de tre barna på skoleveien.

LES OGSÅ: Planlegger nytt bryllup om et år

Katie, som tidligere kalte seg Jordan, fremstår som mer og mer usympatisk. Nå ser det ut til at britene har valgt side etter skilsmissen, og de er på «Team Pete».

LES OGSÅ:Gull og gru, for et antrekk

Mangemillionær
Price har tjent gode penger på parfyme, bøker, og undertøy, men nå kan det altså se ut til at eventyret er over. Supermarkedkjeden Asda hevder at de sluttet å selge Katie's BH-er «på oppfordring fra publikum».

Hvis ikke Katie Price klarer å snu den negative publisiteten, kan hun risikere å miste forretningsemperiumet hun har jobbet så hardt for.

LES OGSÅ: - Pete er ute etter penger

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere