RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Victoria sjarmerer alle

Sist oppdatert:
Kronprinsesse Victoria har fått kritkk for sin litt tantete stil, men nå bestemmer hun selv og har tatt Australia med storm og eleganse. Se bildene her.

Selv om Victoria er kronprinsesse, mener svenske moteeksperter at hun nå er blitt en skikkelig motedronning.

Øredobber fra Madeleine
Under besøket i Australia, der kronprinsessen fremmer svenske interesser og «Swedish Style», har Victoria vist frem en ny og sprek garderobe. Victoria bruker gjerne sterke farger og har forelsket seg i den 50-talls-inspirerte moten

- Men de fine øredobbene har min søster Madeleine laget, sier Victoria til Aftonbladet.

Om hun har fått mer hjelp fra lillesøster vites ikke, men Victoria sier at hennes nye moderne og flotte garderobe mest av alt har å gjøre med hennes egen interesse.

- Min interesse for klær har ikke vært så stor. Klær er selvfølgelig viktig for meg, men det er først i senere tid at jeg har forstått hva det egentlig betyr, sier Victoria.

Svensk design
Klærne hun har vist seg i i Australia er til stor del designet av svenske moteskapere, skriver avisen.

- Nå velger jeg mine klær selv. Det viktigste er at de er er pene og at de passer meg og den anledningen jeg skal ha dem på meg i, sier Victoria selv.

Det er ikke bare klærne som har gjort lykke for Victoria i landet «down under». Hennes imøtekommende og blide vesen har sjarmert australierne i senk, heter det.

Kronprinsesse Victorias besøk kommer rett etter at kronprins Frederik og hans Mary gjorde stor lykke i Australia. Bilder fra besøket der kan du se her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere