*Nettavisen* Nyheter.

- Victoria tvang sin far

Foto: LEIF R JANSSON (EPA)

Victoria og Daniel tvang gjennom forlovelsen før kong Carl Gustaf ville, hevder svensk avis.

26.02.09 08:23

(SIDE2:) Den svenske hoffreporteren Johan T. Lindvall, som i dagens Dagbladet hevder at han har mer tro på Daniel enn Mette-Marit , skriver i svenske Expressen onsdag at Victoria tvang kong Carl Gustaf å godkjenne forlovelsen nå selv om hun skal gifte seg først i 2010.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Det er uvanlig med så lang forlovelse , sa Norges store hoffreporter Kjell Arne Totland til Side2 da forlovelsen mellom Sveriges kronprinsesse og Daniel Westling ble kjent. Som regel pleier det kun å gå måneder fra forlovelsen er kunngjort til man gifter seg i de kongelige kretser. Victoria og Daniel skal først gifte seg om et år.

Opptrer sammen
Forlovelsen gjør imidlertid at de kan reise på ferier sammen og ferdes i offentlige sammenhenger, noe de to har vært hindret fra å gjøre offisielt de sju årene de har vært sammen.

De har imidlertid vært i brylluper og andre tilstelninger sammen.

- Det skal bli godt å være to, sa Victoria da hun og Daniel møtte pressen tirsdag.

Side2 Match: Finn en prins eller prinsesse!

Medlem av familien
Ved å bli forlovet, er det slutt på snikingen, skriver Expressen. I og med at paret nå er forlovet, er Daniel Westling som en del av kongefamilien å regne.

Det er sagt at kong Carl Gustaf var skeptisk til Daniel da hans datter først møtte ham. Han skal imidlertid ikke ha hatt noe å innvende da Westling ba om hennes hånd. Selve frieriet fant sted på en av dammene rundt slottet Drottningholm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag