RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- VIF er det mest spennende laget

- Etter sølv følger gull i Vålerenga, sier TV-kanalen MAX sin nye sportssjef, Kjetil Siem.

Se intervju med Kjetil Siem her

Tidligere Vålerenga-direktør Kjetil Siem er ansatt som sportssjef i den nye TV-kanalen MAX som har overtatt NRKs rettigheter til Tippeligafotball de neste to årene. Tirsdag var Siem på en visitt på gamle trakter, og tok seg tid til en prat med VIF TV om den nye satsningen. Siem starter i jobben i august, men skal jobbe som konsulent fra seriestart og fram til han tiltrer sin nye stilling.

MAX skal vise sine kamper på fredager, og Siem forstår at det kan komme noen reaksjoner på den nye kampdagen.

- Å få alle fornøyd med en beslutning skal nok mye til. Forhåpentligvis vil folk oppleve fredag som en bra dag for fotball. Jeg tror det blir en bra ting og at det skal være vanskelig å være altfor negativ til det, sier Siem til VIF TV.

De siste årene har Siem jobbet i Sør-Afrika hvor han har vært sjef for proffligaen i landet som arrangerte fotball-VM i sommer.

- Det viktigste jeg tar med meg hjem igjen er entusiasme, sier han.

- Hvis du klarer å ta med deg entusiasme inn i norsk klubbfotball, for den har gått litt nedover. Vi må finne ut hva vi kan gjøre for å snu trenden. Det gjør vi kun sammen, de kommersielle aktørene via TV-stasjonene og klubbene. Og det må vi klare.

Har fulgt med

Til tross for sin utlendighet de siste årene har Siem fulgt med på hva som har skjedd i Vålerenga.

- Vålerenga er den aller mest spennende klubben i Norge med mange unge spillere. Og husk: Etter sølv følger gull i Vålerenga, sier han.

Se intervju med Kjetil Siem her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere