RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Viktigst å komme i gang

Sist oppdatert:
Martin Andresen ser fram mot årets to første kamper.

Mandag kveld spiller Vålerenga årets første a-lagskamp når KFUM er motstander borte på KFUM-banen kl. 19.00. Tirsdag spilles den andre kampen, når HamKam er motstander i Vallhall kl. 17.00.

- Det skal bli godt å spille kamper igjen og det er viktig at vi får spilt kamp igjen før vi skal til La Manga, sier Andresen til vif-fotball.no.

- Vi har delt inn troppen i to noenlunde jevne lag og alle skal få muligheten til å vise seg fram. Det viktigste nå er at vi kommer i gang og at alle som er tilgjengelige fra a-stallen får spilt 90 minutter.

Lars Iver Strand er fortsatt ikke spilleklar etter ankeloperasjonen i fjor. Mohammed Fellah står også over kampene med en liten skade. Luton Shelton har foreløpig ikke sluttet seg til VIF-troppen. Han spilte landskamper i desember og blir hjemme på Jamaica i forbindelse med landslagssamling fram til like før avreise til La Manga.

Spent på kampformen

Andresen er spent foran kampene på mandag og tirsdag.

- Den første treningsperioden har sett ut som vanlig. Vi har litt igjen på ballbehandling, og man ser at gutta ikke har spilt fotball på en stund. Det vil nok kampene være litt preget av, sier han.

- Vi har ikke veldig god tid fram til seriestart, og vi må og skal gjøre maksimalt ut av oppkjøringsperioden. Det blir spennende å se på kampformen til gutta så tidlig i oppkjøringen, avslutter Andresen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere