RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil aldri bli voksen

LEKEN: Matias synes ikke voksenlivet høres noe særlig gøy ut: - De leker jo aldri i sandkassen, sier den lekne 20-åringen.
LEKEN: Matias synes ikke voksenlivet høres noe særlig gøy ut: - De leker jo aldri i sandkassen, sier den lekne 20-åringen. Foto: Magne Sandnes
Sist oppdatert:
Plateaktuelle Matias Tellez vil beholde barnet i seg så lenge som mulig. Vi har tatt en prat med Norges nyeste pophåp.

(BIIPMAG): 20 år gamle Matias er for tiden aktuell med sitt nye album «Clouds» og den unge artisten startet tidlig å interessere seg for musikk.

Ble «Årets Urørt»
Matias Tellez begynte profesjonelt med musikk da han var rundt 13 år gammel og ga ut en 7” vinylsingel som inneholdt tre låter. Deretter begynte ballen å rulle og musikken hans ble spilt på P3 og han ble kåret til «Årets Urørt 2008». Det førte i sin tur til platekontrakt med SonyBMG.

Du kan høre musikken til Matias på hans egen MySpace-side.

- Hva handler sangene på den nye platen om?

- Forskjellige ting. Handler om ting som har hendt med meg i 2008. Ting som har hendt andre. Ting jeg har sett. Ting andre har sett og fortalt videre.

Kanskje jeg flytter til månen når jeg får familie

Vil ut i verdensrommet
Med platekontrakt og nytt album følger også ansvar, noe Matias ikke vil ha for mye av:

- Min største drøm er å aldri miste barnet i meg og aldri bli «voksen». Selvfølgelig får jeg mer ansvar jo eldre jeg blir og jeg tar ansvar, men det er vel det nærmeste jeg har lyst til å bli voksen. Alt det andre som har med voksne å gjøre høres ikke så gøy ut. De leker jo aldri i sandkassen. Også vil jeg dra til verdensrommet. Kanskje jeg flytter til månen når jeg får familie og sånt.

POP I JAPAN: Matias har hatt suksess også utenfor Norges grenser. I Japan har han både utgitt album og vært på turné.
POP I JAPAN: Matias har hatt suksess også utenfor Norges grenser. I Japan har han både utgitt album og vært på turné.

På reisefot
Den unge artisten har allerede spilt en rekke konserter og vært mye på reisefot. Han har blant annet spilt på Nowegian Wood, By:Larm og Hovefestivalen.

Matias innrømmer at turnélivet til tider kan bli slitsomt:

- Det er jo jævlig gøy, men samtidig slitsomt. Likevel skal jeg ikke klage når jeg drikker gratis øl rett etter konserten.

Planen er å reise på ny norgesturné før sommeren og deretter står blant annet Japan og forhåpentligvis Sverige og England for tur.

Leken musikk
Musikken Tellez lager beskriver artisten selv som leken:

- Jeg håper det høres lekent ut og at folk liker det. Musikken er ikke rettet mot en spesiell målgruppe, men jeg håper å nå alle fra barna i barnehagen til mamma.

Jeg kan ikke forvente at alle i hele verden skal være glad i meg

20-åringen har en spesiell fascinasjon for små barn fordi de ikke er styrt av regler:

- De er så direkte og sier enten at de liker det eller ikke. Platen håper jeg blir satt pris på, men jeg kan ikke forvente at alle i hele verden skal være glad i meg.

- Hva er din perfekte dag?

- Ikke sove for lenge, men ikke være for trøtt når jeg våkner. Alt er ryddig hjemme. Det er ikke kaldt i stuen. Lager en låt. Dusjer. Pusser tennene. Spiller på låten litt til. Spiser. Stirrer litt i veggen taket og sånt. Spiller litt til. Dusjen en gang til. Pusser tennene en gang til. Går ut og er med vennene mine. Så middag. Så øl. Så musikk. Så lalle. Eller litt mer øl. Så lalle.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere