RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ha kjæreste til valentin

Sist oppdatert:
Lene Alexandra forteller om sin første kjæreste, sitt forhold til valentin-dagen og sitt største ønske for dagen. Les intervjuet her.

(YEYE): Lene Alexandra Øien er plateaktuell med sin debut «Sillycone Valley» (les Side2s anmeldelse her). I anledning Valentin-dagen tok vi en prat med henne. Vi spurte om hennes første kjærlighet:

- Det var i Trøgstad hvor jeg vokste opp. Jeg var ca 12 år og han var 18..

Hvor godt husker du ditt første kyss?
- Tror det var et sånt kjapt og sjenert et når vi lekte kyss klapp og klem.

Hvordan var det med kjærester og deg da du var ung?
- Vi byttet ofte. Husker man ofte fikk en venninne til å si at man slo opp når man ikke ville være sammen lenger.

Lytt til singelen «Sillycone Valley» her

Valentin-dagen
Valentine-dagen oppstod med basis i gamle fruktbarhetsfestivaler som ble arrangert i februar, og mange mener dagens popularitet blant annet skyldes at den ble nevnt i «Hamlet». Vi spurte Lene om hennes forhold til Valentin-dagen.

- Jeg liker slike dager. I fjor var jeg ute på en koselig restaurant og spiste med kjæresten min, men i år er jeg singel..

Hva er så viktig på dagen?
- Synes det er en dag hvor man bør gi oppmerksomhet til sin kjæreste, elsker og lignende. Dessverre er det mange menn som syns slike dager er tullete, men jeg må si de imponerer skikkelig om de har overraskelser på lur denne dagen. Alle jenter elsker å bli skjemt bort og dette er absolutt dagen det bør gjøres på.

Lene Alexandra er likevel ikke sikker på om denne Valentin-dagen blir veldig bra:

- Siden jeg er singel på denne dagen i år, blir det nok heller trist ...

Vi spurte også hvilken sang på platen som hadde passet best på en Valentin-date. Svaret var følgende:

- «Sugardaddy», selvfølgelig.

Lenes drømmedate
Siden Lene er singel, spør vi for alle som vurderer å be hun på date om hvordan drømmedaten er:

- I drømmer er alt lov. Bli flydd til Roma i privatjet, og sitte i den spanske trappen med en is og klint masse! Akkurat som på film ...

Hva faller Lene Alexandra Øien for?
- Vanskelig spørsmål. Jeg faller for så utrolig mye forskjellig. Jeg blir betatt nesten hver uke, og finner noe vakkert i nesten alle.

- Jeg liker selvtillit, kunnskap, humor, sjarm, gentlemen, spontanitet, struktur, sporty menn med ambisjoner. Utseendet er ikke lenger det viktigste for meg, men jeg må inrømme at jeg er svak for «stockholmsstilen»: Dress og langt hår og bakoversveis;)

Lene kommer med en ekstra oppfordring:

- Jeg er forresten på utkikk nå for tiden. Har vært singel siden oktober og jeg savner en kjæreste..

Something Sally fikk se tissen
Tidligere i år spurte vi også plateaktuelle Something Sally om deres første kjærlighet. Dette svarte de:

Ane: Min første flamme var Egil i barnehagen da jeg ar 4 – sukk. Han var liten, puslete og veldig sjenert – jeg var tjukk og brautende og tror nok jeg skremte han bort en dag i sandkassa. Jeg angrep han og kysset han. Etter det turte han ikke se på meg. Men vi ville blitt et flott par. To år senere gjorde jeg akkurat det samme med Kasper. Da viste han meg tissen sin.

Thomas: Jeg har fra tidlig alder vært svært svak for skuespillerinner fra film. Hvis Ariel fra Den Lille Havfruen teller, var nok hun en av de første til å stjele mitt hjerte. Og selvfølgelig Andie McDowell i «Fire bryllup og en gravferd».

Kristian: Madonna, satt klistret foran skjermen og så på MTV hver dag da jeg var liten. He he.. husker godt musikkvideoen fra «La Isla Bonita». Da var jeg solgt!

Les hele intervjuet her

Mer fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere