RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil ha slibrige sms-er

Sist oppdatert:
- Jeg er skuffet over at jeg ikke har fått noen slibrige sms-er ennå, sier Sigrid Bonde Tusvik fra «Rikets Røst». Les lørdagspraten med komikeren her.

26 år gamle Sigrid Bonde Tusvik har i vår underholdt tv-seerne som utegående reporter i «Rikets Røst». Nå blir hun gjenkjent på byen, men slibrige meldinger har det foreløpig vært lite av.

- Redd for Otto
- Jeg er veldig skuffet over at jeg ikke har fått noen slibrige sms-er ennå, forteller Sigrid til side2.

- Da jeg begynte i «Rikets Røst» sa sjefene at jeg nok kom til å få slibrige meldinger, men jeg har bare fått hyggelige, forteller hun videre. - Jeg begynner å lure på om det er meg det er noe galt med.

Tusvik funderer videre:

- Kanskje de har sånn respekt for Otto at de ikke tør sende meg sms? De er kanskje redde for at jeg skal lese dem opp på sendingen, humrer hun.

Anbefalt av Bård Tufte
Vi snakker med henne på telefon dagen etter at «Rikets Røst» hadde sitt siste program denne sesongen- og sine beste seertall noensinne. I snitt har 623.000 seere fulgt Sigrid, Otto Jespersen, Henrik Elvestad og Zahid Ali utfolde seg hver torsdag.

- Det er helt utrolig. Det har vært veldig hyggelig, spennende og lærerikt å være med, sier hun.

- Hvordan fikk du jobben?

- Jeg er egentlig ikke sikker. De trengte en ny en i «Rikets Røst» etter at Espen Eckbo sluttet og jeg tror Bård Tufte Johansen anbelfalte meg etter at jeg var med de på Stand Up-festival, sier hun.

Sigrid er utdannet tekstforfatter fra Westerdahl reklameskole og har blant annet jobbet i «Typisk Norsk», «Store studio» og «P3 Morgen». Også driver hun med stand up på hobbybasis. Men det er tv hun aller helst vil jobbe i.

- Det er utrolig gøy å være med på hele prosessen i tv. Da jeg jobbet i radioen savnet jeg å jobbe i tv. Det beste med å jobbe i «Riket Røst» er miljøet. Dessuten har man mye bedre tid når man jobber i tv. Man bruker en uke på tre minutter. Også får vi så mange vafler vi orker å spise hver fredag på Rubicon TV, sier hun drømmende.

- Sjalu på Pia Haraldsen
Sigrid har i løpet av våren blant annet testet trailersjåførers matinntak, hvor nordmenn surfer på jobben og sjekket hygienen på det norske folks kjøkken. Det aller kjekkeste var likevel da hun fikk reise til Nord-Norge og teste ut kunnskapsnivået på Cold Respons.

- Da fikk jeg virkelig følelsen av at jeg jobbet i tv. Dessuten visste ikke hun ene vi testet hvem Osama Bin Laden var og det var veldig morsomt. Jeg sa også konsekvent trupp i stedet for tropp, og det synes de var veldig artig.

- Hvilket program kunne du tenke deg å jobbe i foruten Rikets Røst?

- Løvebakken, men da må jeg være mer kjent. Jeg kunne også tenke meg å jobbe i Big Brother. Jeg ble veldig sjalu på Pia Haraldsen da hun fikk dra inn i Big Brother-huset.

«Brennpunkt. For de er så ordentlige journalister og det klarer ikke jeg å være. Jeg kunne heller aldri jobbet i Idol»

- Hvilke programmer ser du helst på tv?

- LOST, Prison Break også Big Brother da. Der er det mye stand up-materiale. Jeg ler av Big Brother også sånne oppussingsprogrammer. De er så utrolig tåpelige å se på for de pusser opp så raskt og så utrolig stygt. En gang hang de opp musematter på en vegg. Har du hørt noe så forferdelig? Musematter, ler hun oppgitt.

- Jeg er for bibelbrenning
- Hvilket tv-program kunne du aldri jobbet i?

- Brennpunkt. For de er så ordentlige journalister og det klarer ikke jeg å være. Jeg kunne heller aldri jobbet i Idol.

«Rikets Røst» har denne sesongen vært mye omtalt på grunn av Otto Jespersens bibelbrenning. Sigrid mener at man kan tøyse med alt - også bibelbrenning.

- Jeg er for bibelbrenning. Det er bare en bitteliten bok. Jeg skjønner ikke hvordan man kan stille seg uforstående til hvordan muslimene reagerer på Mohammed-karikaturene, når de kristne reagerer likedan når man brenner en bibel, avslutter hun.

Sigrid blir etter all sannsynlighet også å se i «Rikets Røst» til høsten, men aller først skal hun ut på en stand up-turné.

Tidligere Lørdagspraten:

Zahid Ali: Mistet håret etter TV-stunt

Frøydis Elvenes: Top Model trekker seg

Sigurd Sollien: Slik sjekker du damer

Idar Vollvik: - Jeg får mannlige kjærlighetsbrev

Elin Sogn: Drømmer om å bli Bond-dame

Mari Midtstigen: Fra modell til shoppe-tv

Øyvind Mund: Med gull i Mund

Line Victoria Husby: Fikk 100 truser i posten

Steinjo og Erlend: Humor-ekteparet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere