*Nettavisen* Nyheter.

- Vil ikke stå i veien for en proffkarriere

Vålerenga har aldri krevd utdanningskompenasjon for Fadi Aziz.

26.04.12 17:15

Fædrelandsvennen kan torsdag melde at tidligere Vålerenga-junior Fadi Aziz har slitt med å finne seg ny klubb etter kontrakten med Vålerenga gikk ut fordi Vålerenga og Start krevde utdanningskompenasjon for spilleren. Blant annet skal Mjøndalen ha brukt utdanningskompensasjonen som argument ovenfor Aziz da han ikke ble tilbudt kontrakt hos bruntrøyene. Aziz har nå en amatørkontrakt med Fløy.

- Mjøndalen ringte meg angående utdanningskompensasjonen for Fadi og fikk til svar at vi ikke ønskte å stå i veien for Fadis eventuelle proffkarriere og at vi i hans tilfelle ikke ville kreve utdanningskompenasjon hvis de valgte å signere han, forklarer utviklingssjef Andrea Loberto ovenfor vif-fotblal.no.

- Vi diskuterte også så vidt en mulig løsning for fremtiden om Fadi skulle lykkes i Mjøndalen. Men dette var bare påbegynnende diskusjoner som vi skulle ta videre om Mjøndalen ønsket å gå videre med Fadi, noe de til slutt valgte å ikke gjøre.

Aziz har i følge FVN prøvespilt for flere klubber uten å få kontrakt.

- De andre klubbene som Fadi har prøvespilt for har aldri kontaktet oss vedrørende utdanningskompensasjon og derfor blir det feil å peke på at utdanningskompensasjonen fra Vålerenga egentlig har krav på står i veien for en proffkarriere for Fadi, avslutter Loberto.

FVN har torsdag ettermiddag lovet å endre i sin artikkel til å inneholde korrekt informasjon vedrørende denne saken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag