RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vil slå Top Model-plassering

(TV 3)
Sist oppdatert:
Tidligere Top Model-deltaker Lene Egeli (20) kjemper om å bli årets Frøken Norge. Se bilder av alle finalistene nederst i saken!

(SIDE2): I dag ble 40 jenter kuttet ned til 20, og blant kvartfinalistene befinner både modell og tidligere Top Model-deltaker Lene Egeli og alpinstjernen Bode Millers kjæreste Marthe Gausen Nestvold (19) seg.

Les også: Hun vinner Frøken Norge

Se bilder av alle finalistene nederst i saken!

Mulig miss?
Lene Egeli har gjort flere modelljobber etter at hun ble nummer to i «Top Model» i den foregående sesongen av serien og hun kom på tredjeplass i «Årets ansikt» et par år tidligere. Lene har gjort kampanjer for norske designere som Karina Kjenner Titze (Undorn) og Siv Elise Seland (iiS), hun har også gått catwalk en rekke ganger under de siste moteukene her i landet og gjort en stor kampanje for Revlon.

Les også: Norges heteste designere

Nå håper selvsagt 20-åringen at hun vil gå til topps i missekonkurransen.

- Jeg kunne ikke forvente noen ting, det er folket som stemmer i denne runden og da vet en aldri. Jeg er bare så utrolig glad for at jeg gikk videre, sier Lene Egeli til Side2.

Hun forteller om to svært ulike konkurranser, og at hun nå er klar for å slå sin andre plass i «Top Model».

- Jeg føler jeg er en både en typisk modell og en typisk miss. De erfaringene jeg har gjort meg som modell de siste fem årene gjør at jeg vant med kamera og film. Dessuten har personligheten mye å si i Frøken Norge og det liker jeg godt, sier hun og føler hun er forberedt og har det som skal til for å representere Norge i både Miss World og Miss Universe.

Se Lenes bilder fra Top Model her!

Miss i magen
Lene forteller at hun aldri drømte om å bli modell da hun var liten.

- Men jeg må innrømme at jeg hadde en liten pikedrøm om å bli Frøken Norge. Det så jeg alltid for meg og ønsket meg, og det var derfor ønsket jeg å bli med denne gangen, forteller Lene som bedyrer at dette blir den siste konkurransen hun melder seg på.

Frikort
Tirsdag 25. mars regnes deltakernes innsats for å samle inn penger til SOS-barnebyer. Den av jentene som har samlet inn mest penger får et frikort rett til finalen.

Lene har jobbet hardt for å samle inn penger og føler sterkt for veldedighetsarbeidet.

- Jeg er en person som går hundre prosent inn for ting og er fornøyd med egen innsats, men jeg når nok ikke helt målet med 100.000 kroner som jeg satt meg. Så får vi se hvordan det går over påske, sier hun som ikke har noen favorittkonkurrent blant de andre jentene.

- Alle jentene er mine konkurrenter.

I april bestemmer juryen hvilke 10 jenter som går videre til den store finalen som sendes 21. april på TVNorge.

Les mer om Frøken Norge her.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere