- Vil trekke Hurley for retten

Alt er vel mellom Elizabeth Hurley og ektemannen Arun Nayar, men svigerfar er lite fornøyd og truer med å trekke paret for retten.

10.04.07 14:43

(SIDE2:) Svigerfar Vishnu Khandelwal,, som visstnok ikke er på talefot med sin sønn, sier via sin advokat at sønnen og Elizabeth Hurleys overdådige hindu-seremoni under bryllupet bryter med tradisjonen.

Vishnu Khandelwals advokat går så langt, ifølge avisen, som å antyde at Nayar og hans kone kan bli arrestert om de nærmer seg stedet der de giftet seg.

Det var en rekke indiske gjester i bryllupet, derav flere som deler Khandewals religion, men ingen av dem har protestert på at Hurley ikke tok av seg skoene eller at det var bilder av dem da de kysset i Hello! Magazine i etterkant.

Både det at det ble servert alkohol, fottøyet og at de kysset offentlig taler imot dem, mener Arun Nayars far som også akter å vitne om det blir en rettssak.

Ifølge ham og hans advokat har paret opprørt og fornærmet hinduistiske tradisjoner og ritualer.

Siden paret fikk en kristen velsignelse før de ankom India for den hinduistiske deler mener pappa at de forsøker å snikmisjonere for kristendommen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag