*Nettavisen* Nyheter.

- Vil vise at jeg er stolt av den kroppen jeg har

Foto: Paul Weaver (Nettavisen/Senterungdommen)

Sandra Borch slår tilbake mot kritikk fra trimdronning Kari Jaquesson.

02.04.13 11:16

I et intervju med Dagsavisen kritiserer Kari Jaquesson det hun kaller norske kvinners dobbeltmoral. Hun mener det blir feil å kle seg utfordrende, og etterpå klage når de får uønsket oppmerksomhet.

Jaquesson trekker fram lederen for Senterungdommen, Sandra Borch, som eksempel.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Senterungdommen)

- Må skjerpe seg
Sammen med flere andre SP-politikere kastet hun klærne i en kalender som skulle selges til inntekt for et landbruksprosjekt i Tanzania.

- Lederen i Senterungdommen stiller opp i en kalender for partiet med bar mage, oppknappet shorts og pushup-BH. Jeg skjønner ikke valget om å promotere politikk med softporno, men det er hennes valg. Det eneste poenget med et sånt bilde er å se sexy ut, og det er greit. Men en stund etterpå sitter hun på TV i et eller annet program og gjør narr av menn som sender henne meldinger der de sier hun er så deilig og sitter og viser fnisende fram noen av disse meldingene. Da synes jeg hun må skjerpe seg, sier Jaquesson til Dagsavisen.

Angret aldri
Trimdronningen, som for tiden er TV-aktuell med programmet «En ny start» på TVNorge, mener Borch ikke kan bli støtt av alle tilbakemeldingene fra menn.

- Hvorfor stiller du opp på den typen bilder hvis det ikke er for at folk skal synes du er deilig? Om de da gir uttrykk for det på en kåt måte, så kan du vel ikke bli støtt av det. Det er dobbeltmoral.

Borch mener at Jaquesson har misforstått.

- Jeg frontet en sak ved å stille opp i kalenderen. Det var for å vise at jeg, til tross for mitt handikap, er stolt av den kroppen jeg har. Med det ville jeg inspirere andre som har en kropp som ikke er helt A4, til også å være stolt av seg selv. Det har jeg aldri angret på, sier hun til VG.

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag