- Ville gjort sexscenen igjen

Selv om hun var ukomfortabel med å kle av seg, ville Sienna Miller gjort sexscenen igjen om hun måtte.

23.06.08 15:13

(YEYE): Under filminnspillingen for filmen Factory Girl fikk Sienna Miller i oppgave å strippe, og det er ikke første gangen hun lar klærne falle på lerretet.

Ifølge Splash News har skuespilleren gjort til kjenne at hun ikke følte seg komfortabel med å ta av seg klærne foran sine medarbeidere. Men selv om stjernen syntes det var flaut har hun ikke noe imot å gjøre det igjen for en sexscene.

Foto: (Stella)

- De perverse kikker
- Åpenbart, så er det litt vanskelig nå for tiden, sier hun. - De fleste ser bort, men så har du de rare, perverse personene som smugtitter på deg fra et hjørne.

Den britiske skjønnheten som også måtte ta av seg alle klærne i filmene Layer Cake og Alfie, avslører at hun ville gjort det om igjen når som helst.

- Når folk har sex pleier de å ta av seg klærne, så hvis man skal lage en sexscene kan man like så godt også gjøre det samme. Ellers kan man la være å spille i den type film, mener Sienna.

Drikker menn under bordet
Sienna har blitt et fast innslag på Hollywoods mange celebre fester og hun sier at hun kan drikke veldig mye: - Jeg klarer å takle det, jeg kan drikke like mye som voksne menn og fortsatt være i helt grei form. Jeg blir imidlertid mer høylytt og en smule fnisete, smiler hun.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag