RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ville heller spilt dårlig

Sist oppdatert:
- Jeg ville heller spilt dårlig og vunnet, sier Charlie Miller

Skotten var et lag alene i andre omgang og scoret det nygelige reduseringsmålet. Han husker fjorårets finale da han kom innpå da kampen i realiteten var slutt.

- Jeg hadde fryktelig lyst på en skikkelig cupfinale. Det fine målet har jeg allerede glemt. Dette handler ikke om meg, men om laget. Jeg ville mye heller spilt skittdårlig og vunnet. Dette var som vi sier i Glasgow en skikkelig støvel i ballene, sier skotten.

Trøtt Martin
Det mest gledelige var å se at Martin Andresen var tilbake. Selv var han spent på hvordan skaden hans reagerer på den tøffe kampen.

- Jeg er spent på hvordan jeg føler meg i morgen og dagen etterpå. Dette var nok i overkant, men jeg føler meg ikke dårlig, bare trøtt. Fryktelig trøtt sier landslagskapteinen som har spilt mange bedre kamper, men som igjen viste at spillerne rundt ham blir bedre når han er på banen.

- Det har noe med spillemønsteret å gjøre. Vi var et langt stykke på vei der vi skal være i dag. Og viktigst av alt. Vi fikk to i trynet etter å ha spilt godt, likevel var det ingen som deppet eller fortalte med kroppspråket at dette gadd de ikke mer. Vi viste moral og det er noe å bygge på..

Brann et godt lag
VIF-trener Kjetil Rekdal var fornøyd til tross for at seieren hadde en vond bismak i form av flere skadede nøkkelspillere.

- Brann scoret ett mål mindre enn oss. De hadde to store muligheter før halvtimen var gått, men lå likevel under 2-0. Jeg tror noe av forklaringen ligger der, sier Vålerenga-trener Kjetil Rekdal - som ikke synes å kunne trå feil for tiden.

-Vi ville litt for mye på 2-0. Vi ville drepe kampen og slapp Brann inn igjen. Det er farlig, men vi hadde tross alt tre stangskudd. Jeg føler ikke at vi vant ufortjent, men jeg sier det igjen. Brann er et godt lag. Det viste de i dag også.

Drittlei Opdal
Brann-keeper Håkon Opdal spilte en av sine største kamper i Brann mot VIF. Han mener tapet mot VIF er ekstra bittert.

- Jeg er så drittlei å tape for dette laget. Dette er fryktelig surt. Neste gang vi møtes vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre for ikke å slippe inn mål, sier Opdal, som har hatt en fryktelig bra utvikling denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere