RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GUTT DØDE: Lynne Spears kjørte ned og drepte en 12 år gammel gutt da hun selv bare var 20 år gammel.
GUTT DØDE: Lynne Spears kjørte ned og drepte en 12 år gammel gutt da hun selv bare var 20 år gammel. (Getty Images)

- Ville legge Britney i koma

Sist oppdatert:
Lynne Spears sier i sin bok at Britney Spears tidligere manager, Sam Lufti, dopet henne ved å knuse medisin i datterens mat.

(SIDE2:) I boken «Through The Storm: A Real Tale of Fame and Family» forteller mamma Lynne Spears om det store sjokket da datteren Britney kollapset og ble lagt inn på psykiatrisk klinikk. Hun sier samtidig at oppholdet ble vendepunktet for både Britney og hennes egen familie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skylder på Lufti
Spears legger imidlertid mye av skylden på Sam Lufti, mannen hun og Britneys far fikk rettens medhold i ikke skulle nærme seg Britney.

- Han knuste medisin og blandet den inn i maten hennes i håp om at hun skulle havne i koma, skriver mor i boken.

Lynne Spears forsøker å forklare hvordan det var å være mor til ikke bare en, men to berømte døtre. Hun tar imidlertid liten selvkritikk for sin egen morsrolle og sier at for eksempel Britneys talent var så «åpenbart» at det ikke var til å stanse, skriver britiske The Times.

Mistet grepet
Mamma Spears sier imidlertid at hun mistet grepet på Britneys karriere og det som skjedde med henne etter at hun ble verdensberømt med «Baby One More Time» i 1998 da hun fremdeles var i tenårene. Lynne Spears minnes med gru da datteren dukket opp i undertøyet på omslaget av magasinet Rolling Stone.

Men Lynne Spears skriver at Britney brukte alkohol og narkotika allerede i ungdomstiden, og at hun hadde sex når hun var 14 år. Som grell motsats til det imaget underholdningsindustrien rundt Britney forsøkte å skape.

To menn i Britneys liv får imidlertid gode skussmål. Lynne Spears omtaler faren til Britneys to sønner, Kevin Federline, som en omtenksom pappa - og hun er svært begeistret for Britneys eks-kjæreste, Justin Timberlake.

- Britney er også en fantastisk mor, men bare når hun har det bra selv, skriver mamma Spears ærlig. I sommer ble det klart at det er Federline som har foreldreretten til de to sønnene, mens Britney har utvidet besøksrett.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere