RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Vilt å samarbeide med Britney

Jonas Brothers legger ikke skjul på at de gjerne kunne tenke seg å inngå et musikalt samarbeid med den skandaleforfulgte sangerinnen.

(BiipMag): Den populære guttegruppa Jonas Brothers vil mer enn gjerne spille inn en sang sammen med skandaløse Britney Spears.

Europeisk premiere
Den amerikanske popgruppa var på besøk i England onsdag kveld for å delta på den europeiske premieren av deres nye Disney-film «Camp Rock».

Da de ble spurt om de ville ha likt å jobbe sammen med Britney, svarte den ledende sangeren i gruppa, Joe Jonas, at

- Å ja, det ville vært helt vilt!

I filmen «Camp Rock» spiller Joe den problemfylte rockestjernen Shane Gray.

Les også:
- Ta alt dere har lyst på
Gled deg til «Camp Rock 2»
Brennhete Jonas Brothers
Er hun den nye Miley?
Trynet på scenen

Møtte Britney
Gitaristen Nick Jonas var fornøyd med å møte Britney og brødrene ville gjerne samarbeidet med henne hvis de fikk sjansen:

- Vi møtte Britney nylig på MTV Video Music Awards og det var kjempeflott.

Mange kritikere hevder at Britneys opptreden på MTV Video Music Awards var et godt skritt i riktig retning etter alle tidligere skandaler og mente at hun så fantastisk ut.

- En ære å tape!
Britney jobber for tiden med sitt nye album. Låtskriver og produsent, Sean Garrett, har uttalt til MTV News at albumet kommer til å bli hennes virkelige comeback. Så da er det bare for fansen å vente i spenning på nye Britney-toner.

På forrige MTV VIdeo Awards ble Britney sterk kritisert for sin dårlige opptreden, men i år fremsto hun frisk og avslappet. Britney fikk også plukket med seg tre statuetter fra MTV-showet. Bandets tredje medlem, Kevin, kommenterte dette til BANG Showbiz:

- Vi tapte faktisk mot Britney i den kategorien vi var nominert til. Å tape mot Britney var en ære!

Les også:
Tidenes comeback
Britneys andre comeback

Deltok på premieren
Demi Lovato, som spiller den talentfulle tenåringen Mitchie Torres i «Camp Rock», syntes det var en ære å delta på en slik presitsjefylt premiere:

- Dette er mitt første London-besøk og det er over alle forventninger å se barn og foreldre her, og over hele verden, forbinde seg med filmen og musikken. Det har vært en fantastisk opplevelse.

Ny film
Det har nylig blitt annonsert at Jonas Brothers også vil dukke opp i «Camp Rock 2». Produksjonen av den nye filmen begynner sommeren 2009. I denne filmen vil også brødrenes yngre bror, Frankie Jonas, dukke opp. Fansen har valgt å gi lillebroren kallenavnet «Bonus Jonas».

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere