*Nettavisen* Nyheter.

- Vodkaen reddet livet hans

Den russiske, sterkt berusede mannen slapp uskadd fra et fall på tolv meter. Legene mener store mengder vodka kan være noe av forklaringen.

30-åringen, som i russiske medier bare er navngitt Oleg, var på fest i leiligheten til en kamerat. Etter å ha drukket en helflaske vodka på kort tid, ble han dårlig og gikk ut på balkongen for å trekke frisk luft.

Kameratene så ikke at han kom inn igjen, og begynte å lure. Mannen hadde imidlertid ramlet ned fra balkongen - og tolv meter rett ned i bakken. Utrolig nok reiste han seg opp, kostet av seg litt snø, og gikk opp igjen i leiligheten der han fortsatte å drikke, melder Ananova.com.

Vennene ble bekymret og var sikker på at han måtte ha brukket noe. De tilkalte derfor ambulanse, men legen kunne forundret konstatere at 30-åringen ikke hadde pådratt seg noen skader i det hele tatt.

- Helsepersonellet som kom med ambulansen sa at de ikke kunne forklare hvorfor han ikke døde av fallet, og sa at han må ha drukket så mye at musklene og lemmene hans var så avslappet at de nesten var som gele. På den måten «spratt» han bare opp igjen fra bakken, akkurat som han var en ball, sier en av kameratene.

Ifølge avisen Pravda må trolig æren også deles med en liten snøhaug som lå under balkongen. Mannen landet rett oppi denne haugen, og ikke rett i asfalten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.