RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Volden virker helt uprovosert

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Den 19 år gamle russen som ble slått ned ved Plantasjen er ute av sykehus. Hans bistandsadvokat reagerer på volden han ble utsatt for.

Natt til 19. april ble en 19-årig russ ble banket helseløs av medruss på et russetreff utenfor Plantasjen på Hvam. Han forstår ikke hvorfor han ble angrepet og utsatt for vold, skriver Romerikes Blad.

En 18 år gammel mann er siktet for den brutale hodevolden som førte til kraniebrudd og hjerneblødning for 19-åringen.

Les også: Voldssiktet russ løslatt av politiet

Husker lite fra hendelsen
Mandag ble 19-åringen utskrevet fra sykehus og han skal nå være på bedringens vei. I går var han inne til avhør hos politiet i Lillestrøm.

- Han husker lite eller ingen ting fra selve hendelsen, men klarer ikke forstå hva som er bakgrunnen for volden han ble utsatt for. Min klient har ingen kjennskap til personen som er siktet i saken, forteller 19-åringens bistandsadvokat, Hilde Mo i Økland & Co, til Romerikes Blad.

Advokaten sier det ikke skal ha vært noen foranledning til volden.

- For meg virker det som denne volden har vært helt uprovosert, utdyper Mo.

Les også: Nekter for hodevold mot medruss

Etterforsker fortsatt
Siktede i saken nekter straffskyld, og har tidligere hevdet at politiet må ha tatt feil person. Politiet opplyser at de fortsatt ikke er ferdige med å etterforske saken.

- Vi har gjennomført avhør av et titall vitner i saken. Utover det har vi ingen nye opplysninger. Nå skal vi vurdere om det er nødvendig med flere vitneavhør, sier Tone Iren Horn i politiet.

Les flere saker hos Romerikes Blad her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere