RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2 Nettavisen)

- Voldsmenn sparket mann i hodet

Sammen skal de to 20-åringene ha sparket en mann i ansiktet mens han lå hjelpeløs på bakken.

Februar 2005 var en blodig måned for de to kameratene. Ifølge påtalemyndigheten skal de ha banket opp en mann i Strandgaten. Mens han lå hjelpeløs på bakken, sparket de ham flere ganger i hodet og kroppen. Mannen fikk kraftige hevelser i ansiktet og måtte sy flere sting.

24 lovbrudd
Mandag skal de to mennene forsvare seg mot voldspåstanden i Bergen tingrett. Begge er i fellesskap tiltalt for det grove angrepet, men statsadvokaten har også tiltalt den ene for til sammen 24 lovbrudd. I hovedsak dreier disse seg om vold, narkotika og trusler.

To uker etter angrepet i Strandgaten, skal han igjen ha vært innblandet i vold i Bergen sentrum. Med ett minutts mellomrom skal han, ifølge politiet, ha skallet ned to forskjellige menn. En av dem måtte sy et kutt under øyet, mens den andre slapp unna med neseblod.

Truet politi
I april ble han pågrepet i Fjell på Sotra, etter at flere bilister hadde varslet politiet om en beruset mann som sto midt i veien og slo forbipasserende biler med en vinflaske. Pågripelsen ble relativt dramatisk da 20-åringen skjelte ut politimennene og truet med å «bite av dem nesen og ørene». Samtidig ble det funnet narkotiske tabletter i lommen hans.

Det er satt av tre dager til saken i Bergen tingrett. Begge risikerer tre års fengsel dersom de dømmes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere