RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Voldsomt mye å ta med seg

Sist oppdatert:
- For min del er dette vendepunktet i hvordan vi spilte, sier Martin Andresen etter 1-3-tapet mot Fredrikstad.

Se intervju med Andresen her

Vålerenga har ikke vunnet i Tippeligaen siden Aalesund ble slått 2-0 på Ullevaal 1. april og i 16. mai-festen på et fullsatt Fredrikstad stadion kom nok et tap. Allikevel var Vålerenga-trener Martin Andresen positiv etter kampen.

- Det er voldsomt mye å ta med seg i dag. For min del er dette vendepunktet i hvordan vi spilte. Nå ligna vi på oss selv sånn som vi skal se ut. Det var mye mer trøkk og framdrift i oss, sier han til VIF TV etter kampen.

- Vi må luke bort de fryktelige målene vi slipper inn og hvis vi fortsetter den offensive tankegangen som i dag så blir dette bra. Dette kommer, det ser jeg nå.

Det er spesielt framover på banen og sjanseskapingen som gledet Andresen.

- Nå er det ikke bare at vi har ballen. Nå er vi farlige. Nå tar vi de kontrollerte gjennombruddene. Så slipper vi inn noen helt forferdelige scoringer. Det er selvfølgelig veldig leit at vi taper kampen på det, men jeg velger å se at det er stor framgang i måten vi spilte på. Det kjenner jeg helt ned i magen, sier han.

Se intervju med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere