RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Voldtatt og fanget i 6 døgn

Sist oppdatert:
Flere ukjente gjerningsmenn skal ha dopet ned, voldtatt og sperret en 43 år gammel kvinne inne.

(iOslo.no) Fredag i forrige uke ble en kvinne funnet sterkt forkommen i sitt eget hjem, etter at hun skal ha vært innesperret på en bolig nord i Oslo siden forrige lørdag, skriver VG Nett.

Politiadvokat Jens Olav Sæther ved Oslo politidistrikt bekrefter overfor iOslo.no at politiet etterforsker saken som voldtekt og frihetsberøvelse.

Funnet av venn
Det var en venn av den 43 år gamle kvinnen som fant henne hjemme, etter at hun skal ha klart å rømme fra overgriperne. Politiet jakter nå flere menn i hovedstaden.

Kvinnen gikk ut med en venninne på Olsen restaurant på Bryn i Oslo forrige lørdag, og underveis skal alt ha blitt svart.

- Det neste hun husket var at hun våknet sløv og neddopet i en leilighet med tre eller fire menn. Hva som skjedde inne i leiligheten resten av uken vet hun ikke, forteller en venn av kvinnen til VG.

Jakter gjerningsmenn
Ifølge kilden avisen har snakket med husker ikke kvinnen hvordan hun klarte å rømme, men det skal ha vært fredag ettermiddag. Gjerningsmennene blir beskrevet som utenlandske.

Klærne hun hadde på seg mens hun skal ha vært innesperret er sikret for tekniske undersøkelser.

Hun skal ha hatt synlige skader.

Kvinnen ble umiddelbart kjørt til voldtektsmottaket i Oslo da politiet kom til hennes bolig fredag kveld. Politiadvokat Sæther bekrefter at de nå leter etter åstedet og gjerningspersonene, samt andre spor.

Han ønsker ikke å si hvor langt politiet har kommet i arbeidet. Ingen har meldt kvinnen savnet denne uken.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere