RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Voldtok tre bevisstløse kvinner

Sist oppdatert:
Mann i 30-årene siktet for å ha voldtatt tre kvinner.

Hedmark politidistrikt pågrep en mann i 30-årene fra Elverum søndag, og har siktet han for voldtekt av tre kvinner.

Mannen ble av Sør-Østerdal tingrett varetektsfengslet i 4 uker med brev- og besøksforbud i hele perioden, opplyser Hedmark politidistrikt i en pressemelding.

- Han er siktet for voldtekt av tre bevisstløse kvinner. To av voldtektene er det gjort opptak av og de beslaglagte filmene utgjør sterke bevis i denne saken, sier politiadvokat Henning Klauseie i en uttalelse.

Filmene oppdaget politiet for kort tid siden under etterforskning av narkotikaforbrytelser mannen er siktet for. Kvinnene har vært utsatt for alvorlig overgrep og grov krenkelse ettersom de har vært i en tilstand hvor de ikke har kunnet motsette seg voldtekten.

- Politiet vil i varetektsperioden gå gjennom databeslagene som er gjort hjemme hos mannen. I tillegg vil vi belyse saken med avhør av de fornærmede og vitner, samt avhør av siktede.

- Vi hadde planlagt en pågripelse av mannen denne uken etter at vi oppdaget 2 filmopptak med voldtekter, disse ligger noe i tid tilbake. Pågripelsen framskyndet vi da vi på søndag morgen fikk inn en anmeldelse om en ny voldtekt hvor mannen var involvert, sier Klauseie.

Mannen er foreløpig siktet etter straffelovens § 192, 1. ledd som har en strafferamme på 10 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere