- Vollvik har hatt «jævlige» tap

Informasjonsmedarbeideren til Idar Vollvik, Håkon B. Schrøder sier til Dagens Næringsliv at Vollvik har tapt «noe jævlig» på børsen.

15.06.06 13:50

- Han har tapt jævlig på børsen, men han er ikke illikvid. Han har fortsatt overskudd i porteføljen, sier Schrøder til Dagens Næringsliv

Det er etter at det er blitt kjent at Idar Vollvik har solgt seg ned i det lille oljeselskapet Altimex med tap at det spekuleres i om Chess grunderen allerede er i kontantskvis

Idar Vollvik tjente nær en milliard kroner på salget av mobilselskapet Chess til TeliaSonera.

Salget av aksjene er i dag flagget på børsen i form av en melding om at Vollvik nå eier mindre enn 20 prosent i selskapet.

Schrøder avviser overfor DN, på vegne av Vollvik, at aksjer i Altinex eller andre selskaper skal ha blitt tvangssolgt av DnB Nor.

- Det er ikke mye riktig i det. Det er bare tull, sier Schrøder til Dagens Næringsliv.

Til iBergen.no sier Håkon B. Schrøder at han ikke har peiling på om Idar Vollvik har tapt eller tjent penger på børsen.

- Jeg er ikke knyttet opp mot den virksomheten hans i det hele tatt. Folk ringer meg ned og i går satt jeg og leste på Hegnar online at Vollvik hadde hatt papirtap på 450 millioner, mens jeg snakket med journalisten fra DN. Det var på bakgrunn at det Hegnar skrev at jeg sa at Idar taper noe «jævlig» på børsen, men jeg la til at det var av overskuddet. Han har jo tjent tilsvarende og større summer.

- Jeg vet ingenting om hva Idar Vollvik har tjent eller tapt på børsen, bedyrer Håkon Benn Schrøder overfor iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.