RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Væpnede patruljer søkte etter overfallsmann

Sist oppdatert:
Vitner ble bedt om å tipse politiet.

Det er ble iverksatt væpnede patruljer i området rundt St. Hans Haugen i Oslo etter at en kvinne skulle ha blitt angrepet av en mann bevæpnet med kniv.

«Væpnede patruljer søker etter en mann som skal ha slått en kvinne og truet henne med kniv, i området Wldm Thr. gate», skriver operasjonsentralen til Oslopolitiet på Twitter. 


Ber om tips

Det var en politimann utenfor tjeneste som fant det kvinnen gående retningsløs rundt i gatene, og fikk dermed varslet politisentralen og satt igang et søk.

- Hun snakker dårlig norsk, og vi har derfor noe problemer med kommunikasjonen. Situasjonen er noe uklar, men hun skal ha blitt slått i ansiktet og truet med kniv, sa operasjonssentralen til Nettavisen. 

Kvinnen var ikke alvorlig skadet.

Politiet ba om tips fra forbipassende som kunne ha sett noe mistenkelig aktivitet rundt Rema 1000-butikken i nærheten av St. Hans haugen.

- Mannen sklal være av afrikansk opprinnelse, i slutten av 20-åra, med mørke klær, ryggsekk, og en lue med nedfellbare klaffer. Han løp i retning av Cubaparken, sa operasjonssentralen.

Det viste seg imidlertid at dette ikke var så alvorlig som først antatt, og Oslopolitiet har nå trappet ned aksjonen helt, opplyser politiet til Nettavisen senere samme kveld. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere