*Nettavisen* Nyheter.

- Wikipedia røpet vinneren

Foto: Grete Bro (TV 2)

Nettstedet Wikipedia skal ha røpet hvem som vinner «Farmen»

08.03.07 12:54

(SIDE2:) Nettleksikonet skal ifølge Fædrelandsvennen ha utropt en av deltakerne til vinner 8. februar i år. Ikke mange minuttene etter viser loggen at navnet ble slettet fra Farmen-artikkelen på nettstedet.

Det er ikke første gang nettstedet er blitt misbrukt. I fjor navnga en kollega den kvinnelige TV 2-reporteren som angivelig skal ha hatt et forhold til terrorsiktede Arfan Qadeer Bhatti på Wikipedia. Også personer som har vært i politiets søkelys har blitt hengt ut på nettstedet, hvor hvem som helst kan skrive inn opplysninger.

Den siste tiden har «Farmen»-feberen herjet i Søgne og ryktene har florert rundt hvem som vinner. Onsdag hevdet den utstemte deltakeren Solveig Mellemsæter at en person har stått for en del lekkasjer i fylla.

Les mer om det her: - Røpet Farmen-vinner i fylla

Skal man tro daglig leder ved Radio Søgne, lokalradioen der programmet ble spilt inn, vet allerede mange i Søgne hvem som vinner.

- Det er mange i Søgne som var medhjelpere under Farmen. Disse skrev under på et taushetsløfte der de lovte å ikke røpe hvem som vinner konkurransen. Men det er tydelig at ikke alle har skjønt hva et taushetsløfte er. Mange mener visst at løfte betyr at man ikke skal røpe hvem man har det fra, ler daglig leder i Radio Søgne, Arnold Markussen til Fædrelandsvennen.

Les hele diskusjonen her

Farmen-sidene finner du her

Les mer Farmen-saker her:
Farmen snødde ned
- Mikkel verre enn Jarl
- Mikkel er en juksepave

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.