RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Will Smith ødela karrieren min

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
«Tante Vivian» fra «The Fresh Prince of Bel-Air» er ikke nådig overfor Will Smith.

(SIDE2:) Will Smith regnes som en av Hollywoods triveligste karer, og han tidligere toppet lister over de mest populære skuespillerne i filmbyen. Men ikke alle bekjente er like begeistret for Smith.

- Ødela karrieren
Smiths gjennombrudd som skuespiller kom i komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air» på begynnelsen av 1990-tallet. Serien handlet om Will, som flyttet fra sitt tøffe liv i ghettoen til sin rike onkel og tante i Bel-Air.

Janet Hubert spilte Wills tante Vivian i serien. Hun har nå skrevet selvbiografien «Perfection is not a sitcom mom», hvor hun hevder at Smith med vilje ødela medspillernes videre karrierer, ifølge EkstraBladet.dk.

Hun hevder blant annet at Smith var grunnen til at hun fikk sparken i 1993. Daphne Reid tok deretter over rollen hennes.

Fikk ikke delta i talkshow
I tillegg skriver hun at Smith var nøye på at ingen av de andre skuespillerne skulle få mer oppmerksomhet enn ham.

- Ingen andre enn Will fikk delta i Jay Lenos talkshow den første sesongen. Og da mener jeg virkelig ingen, skriver hun i boken ifølge Aftonbladet.

Smith skal også ha nektet å spille mot skuespillere som var morsommere enn ham, i frykt for at de ville få all oppmerksomheten.

- Jeg husker vi hadde den skjønne og utrolig talentfulle Countess Vaughn inne til leseprøve for en episode. Hun var så morsom at man kunne ha tisset i buksene. Forfatterne skrek av latter, og vi skrek av latter. Så jeg visste med det samme at hun aldri ville komme med i serien, sier hun ifølge EkstraBladet - og hun fikk rett.

- Bare misunnelig
Hubert trekker også fram Don Cheadle, som har vært Oscar-nominert for hovedrollen i «Hotel Rwanda».

- Jeg er glad for å se Don Cheadle blomstre som skuespiller. Med tanke på hvilken intensiv skuespiller han er, undrer jeg meg ofte over hvordan han overlevde den første episoden som Hilarys kjæreste, skriver hun ifølge Aftonbladet.

Tidligere har Smith sagt at Hubert er misunnelig på hans suksess. Etter at serien ble lagt ned i 1996 har han spilt i blant annet «Independence Day», «Men in Black» og «The Pursuit of Happyness».

- Jeg kan ærlig si at Janet ville at serien skulle hete «Tante Viv i Bel-Air». En gang sa hun: «Jeg har vært i bransjen i ti år, og så kommer denne snørrungen og får en egen serie», har han sagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere