- Yoga er helt ubrukelig

MTVs Johanna Grønneberg synes yoga er både pinlig og ubrukelig.

24.04.07 13:24

(SIDE2): Johanna Grønneberg følger stjernene på nært hold i New York, der hun er VJ for MTV-programmet «US Top 20».

Programlederen er også opptatt av trening, og for tiden holder hun formen sammen med artisten Ciara.

Her er Johannas svar på 11 spørsmål om trening:

1. Hva er din favorittrening?
- Jeg liker å løpe og løfte vekter. Jeg har også spilt fotball i mange år så jeg liker det også, men anklene mine har takket for seg på det området dessverre.

2. Hvilken kropp ser du opp til?
- Jeg ser opp til min egen kropp når den er på sitt beste, jeg kan ikke helt huske når det sist var. Det er mulig jeg bare har drømt det også, men det er i hvert fall den jeg ser opp til og jeg ser den helt tydelig foran meg, he he. Jeg kan se opp til andres selvkontroll, holdning og humør men ikke andres kropp, det funker dårlig. Men jeg tar gjerne tips, Ciara hjelper meg nå om dagen med å trene så jeg kan få mage som henne og den er jo ikke å forakte.

3. Pinligste treningsøyeblikk?
- Hmm, jeg tror nok det finnes øyeblikk da kjæresten min har ment at jeg burde vært litt flau, særlig i og med at han bruker litt mer tid på treningen enn det jeg gjør. Yogatime for meg er pinlig i seg selv, men også helt ubrukelig, verken jeg eller den formen for trening funker sammen.

4. Beste treningsøyeblikk?
- Da jeg spilte fotball i USA og vi måtte løpe til vi kastet opp for å vite hvor langt vi kunne presse kroppen vår. Da jeg kastet opp, mens treneren stod ved siden av og sjekket at jeg ikke bare latet som, kjente jeg, rart nok, at det var et veldig deilig øyeblikk.

5. Hva har du på mp3-spilleren når du trener?
- Der har jeg MCR, RHCP, Green Day, Michael Jackson, og nå om dagen; KT Tunstall på vei hjem igjen.

6. Den mest irriterende treningen du vet om?
- Yoga, men det mest irriterende er å se på er langdistansesykling og løping, jeg har ennå ikke kommet over at de bæsjer i hånda si. Etter mange forsøk på forklaringer mener jeg fortsatt at det er unødvendig.

7. Kroppsdelen du sliter mest med?
- Jeg sliter litt med det at jeg på en måte er snudd. Jeg har ingen rumpe, men litt for mye mage, så det er på en måte som noen har snudd meg, hvis du skjønner hva jeg mener? Men det er ikke det verste som kan skje det!

8. Hvilken sport drev du med som ung?
- Fotball! Mamma håpet jeg skulle bli litt mer jentete da hun meldte meg på ballett, men det endte med at jeg satt fyr på hele ballettkostymet ute på plenen- så det ble med fotballen.

9. Sex, spinning eller sofaen?
- Alle tre, men det er viktig at de kommer i riktig rekkefølge og to av de kan ikke blandes.

10. Hva er du mest fornøyd med ved egen kropp?
- Jeg er veldig fornøyd med puppene mine. Det er mulig man må være glamormodellen nå om dagen for å kunne si det, men da får jeg bare stupe i det!

11. Hvilken person er du sikker på at du kan knuse i håndbak?
- Aylar- det er jeg nesten hundre prosent sikker på. Det hadde vært verre med hun Lene Alexandra for hun syntes jeg er så vanvittig morsom, hun er helt genial! Ellers så er jeg fan av filmen «Over the Top» med Sylvester Stallone, for de av dere som har sett den så vet dere jo at man ikke tuller med en som kan håndbak-knepene derifra.

Johanna Grønneberg har tidligere jobber i Side2.

«MTV US Top 20» sendes på torsdager på MTV klokken 18.00.

LES TIDLIGERE «11 SVETTE SPØRSMÅL» MED:

Kristin Spitznogle: Sterk kropp og fine pupper
Christer Falck: - Dorthe er perfekt
Terje Sporsem: Vil ha kroppen til Brad Pitt

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag