RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-14-åring er faren

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
DNA-testene i Alfie Pattern-saken er klare.

(SIDE2): Alfie Pattern (13) fikk massiv oppmerksomhet da det ble hevdet at han var blitt far allerede som 12-åring. Alfie trodde at det var han som hadde gjort Chantelle Stedman (15) gravid.

Gutten med «babyface» var kun 12 år da Maisie ble født og hans angivelige farskap sjokkerte. Han stilte opp på The Sun-forsiden sammen med sin nyfødte sønn.

LES MER: Alfie (13) er ikke faren

- Ikke festlig
Den unge gutten er som tidligere kjent ikke den biologiske faren.

Det er Tyler Barker, som var 14 år da jenta kom til verden, som er pappaen, ifølge Daily Mail. Han opplyser til avisen at han skal ha hatt et one night stand med Chantelle i fjor.

- Jeg brukte ikke prevensjon, men Chantelle sa at hun skulle ta nødprevensjon dagen etter, sier tenåringsfaren.

Barker sier til avisen at kameratene hans mobber ham, men han synes ikke situasjonen er noe morsom. DNA-prøver viser at det er han som er faren, skriver den britiske avisen.

Fokus på sex og samliv
Da nyheten slapp ut i februar, ble det spekulert i om Alfie kunne være faren. Han ble omtalt som gutten som ikke ser eldre ut enn at han er 8 år gammel.

En rekke tenåringsgutter måtte ta DNA-prøver, det ble hevdet at barnemoren var seksuelt aktiv med åtte gutter i perioden hun ble gravid.

Men før DNA-testingen ble gjennomført bestemte en dommer at guttenes rettigheter skulle komme før pressens rett til å skrive noe om spekulasjonene rundt farskapet. Hun godkjente en ordre om at det ikke skulle være lov å skrive om noen ny informasjon om Chantelle, Maisie eller Alfie.

Som følge av denne saken har det blitt fokusert på bedre seksualundervisning i skolene i England, som har det høyeste tallet av tenåringsgraviditeter i Vest-Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere