RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Avslørte attentatplaner mot dronning Elizabeth

Ifølge britiske medier har politiet i London pågrepet fire menn som planla et terrorangrep mot dronning Elizabeth.
Ifølge britiske medier har politiet i London pågrepet fire menn som planla et terrorangrep mot dronning Elizabeth. Foto: Stefan Wermuth (Reuters)
Britisk politi har pågrepet fire unge menn som planla å drepe dronning Elizabeth med kniv, skriver London-avisa The Sun.

De fire mennene, som er i alderen 19 til 27 år, er ifølge avisa radikale islamister og ble pågrepet torsdag og fredag på adresser i London-området.

Politiet har ifølge medieopplysninger bekreftet at de pågrepne er siktet for terrorplaner, men vil ikke bekrefte at dronning Elizabeth var målet. Men ifølge The Sun planla de fire mennene å angripe dronningen med kniv under en minneseremoni for falne fra første og andre verdenskrig i Royal Albert Hall i London lørdag.

Politiet sier i en uttalelse at pågripelsene var del av en pågående etterforskning av «islamistrelatert terrorisme».

The Sun skriver også at dronningen har blitt informert om truslene men at hun likevel vil gjennomføre sine offentlige oppdrag i helgen som opprinnelig planlagt. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere