RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Bare gamle klær

GLEDER SEG: Marian Aas Hansen gleder seg til Show Off-åpning på Chat Noir.
GLEDER SEG: Marian Aas Hansen gleder seg til Show Off-åpning på Chat Noir. Foto: Elisabeth Gilje (Meidehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Marian Aas Hansen slo ikke på stortromma for Show Off.

(SIDE2:) Onsdag åpnet Chat Noir årets sommerprogram med Great Garlic Girls. Torsdag var det Show Off sin tur til å gå på scenen.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

– Vesken vet jeg ikke hvor er fra, men den er gammel. Sandalene er fra Cubus, smykket fra Spania, jakken er veldig, veldig gammel, fra Only. Og kjolen kvalifiserer nesten til å bli kalt «vintage H&M», ler Marian Aas Hansen da Side2 spør hva hun har på seg.

Hun stråler og klærne er fine, så da er det kanskje ikke så farlig, dessuten er det gjenbruk som gjelder nå.

Men håret til Marian er viktig. Det er kun én frisør – ved navn Tone – som får røre Marians hår.

– Jeg reiser til Ski for å klippe meg, ler hun.

Sov
Det er tydelig at det ikke er mange forestillinger i hovedstaden om sommeren, for flere av de samme kjendisene dukket opp på begge åpningene.

Les: Sommervakre kjendiser

– Jeg skulle egentlig kommet i går og sett Great Garlic Girls, men da sov jeg. Jeg har jobbet så mye i det siste, sier Stephen Ackles til Side2 på vei inn.

En som ikke sov i går var Dean Erik Andersen, som da sto på scenen i drag som en av de fantastiske hvitløksjentene.

Men torsdag var parykken lagt i skuffen, og isteden gikk det i Westwood-esque bukser à la BodyMap, sko fra Louis Vuitton og Elvis-briller, mens Øystein Nordheim stilte i drag.

Feiret to dager på rad
Tor Fløysvik og datteren Pernille dukket opp begge kvelder, for å feire Pernilles avsluttede eksamener på ungdomsskolen.

– Forestillingen i går var verken fugl eller fisk. Jeg er mer spent på kveldens forestilling. Ståle Tørring har leid leilighet hos meg i hele vinter, så det blir ekstra gøy å se – de er veldig flinke gutter, sier Fløysvik.

Aldri lei
– Jeg blir aldri lei! Det var kjempemorsomt i går, stråler Marianne Westby, som gleder seg til å se Show Off-gutta opptre. Hun har med seg en date for kvelden, Simen Aune, skuespilleransvarlig i «Hotell Cæcar».

– Simen passer på oss. Han er lakeien vår, skøyer Marianne før de forsvinner inn i det altfor varme Chat Noir.

2148

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere