RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Derfor ble det slutt

BIOLOGISK KLOKKE: Lance gikk fra Sheryl fordi hun ønsket seg barn, og han ville vente.
BIOLOGISK KLOKKE: Lance gikk fra Sheryl fordi hun ønsket seg barn, og han ville vente. (Scanpix)
Lance Armstrong snakker ut om bruddet med Sheryl Crow.

(SIDE2): Det skal ha vært fordi Sheryl Crow (48) ønsket barn og ekteskap at Lance Armstrong (37) fikk iskalde føtter og gjorde det slutt med artisten. Det har gått litt over tre år siden forlovelsen ble brutt, og først nå snakker altså Lance ut om bruddet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Biologisk klokke
Ifølge New York Post, som har fått innblikk i syklistens nye bok «Lance» som slippes i juli, var det nettopp barn som gjorde at Lance ikke ville mer.

- Hun ville ha ekteskap, hun ville ha barn og det er ikke det at jeg ikke ville ha det, men jeg ville bare ikke ha det akkurat da fordi jeg nettopp hadde gått ut av et ekteskap, sier Lance ifølge nettstedet.

Syklisten, som har vunnet Tour de France en rekke ganger, skal ha følt barnepresset voldsomt fordi Sheryls biologiske klokke hadde begynt å tikke. Sheryl fylte 44 år to uker etter at Lance gjorde det slutt.

- Vi var på forskjellige stadier i livet, og vi ble bare ikke enige på det punktet, sier han i boken. Paret skal ha gått i terapi, men det endte med brudd.

Adoptert
Sheryl Crow, som fortsatt er singel, adopterte en liten gutt for to år siden, mens Lance har annonsert at han og kjæreste Anna Hansen venter barn neste måned.

Lance har tre barn fra sitt tidligere ekteskap, Luke, Grace og Bella.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere