RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew H. Walker (AFP)

– Dette kan du, Jude!

Jude Law blir hyllet av media – for en gangs skyld.

(SIDE2:) Den siste tiden har Jude Law opplevd relativt tøffe tak fra media etter at det ble klart at han skulle bli far for fjerde gang, men en ung jente han hadde en ytterst kort affære med under innspillingen av «Sherlock Holmes».

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Gått på en smell
Samantha Burke fødte for kort tid siden og en DNA-test har bevist at Law er faren til den lille jenta. Law har et litt trøblete forhold til pressen.

Det begynte egentlig med et høyst offentlig brudd med ekskona Sadie Frost der Law sto og skrek utenfor eksens hus så alle kunne se og høre midt på natten.

Senere måtte han også innrømme offentlig at han hadde hatt en affære med barnepiken til sine barn, mens han var forlovet med Sienna Miller.

Men mens media har skrevet om hans privatliv, har Law den siste tiden jobbet knallhardt med William Shakespeares «Hamlet». Det har betalt seg.

Law får nærmest panegyrisk omtale for sin tolkning av den danske prinsen i Gotham Hall. Tidligere har han spilt prinsen både i London og i Danmark.

Spesiell tolkning
– Han griper tak i Shakespeares mest kjente skuespill, og han slipper aldri, skriver Associated Press' anmelder. Anmelderen skriver at Law er fantastisk å bivåne der han angriper rollen direkte på en turboaktig måte.

– Det er så det situerer i ryggraden, skriver avisen.

New York Daily News skriver at innsatsen til Law får deg til å glemme alt av det andre du har lest om ham i det siste. Newsday skriver at det er urettferdig å dømme Law for hans privatliv fremfor å skrive om hans skuespill.

– Dette er kjernen av britisk kvalitet, mener magasinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere