*Nettavisen* Nyheter.

– Dødsvideo mystisk fjernet

Foto: Danny Moloshok (AP)

Michael Jacksons dødsfall kan finnes på film.

16.07.09 08:14

(SIDE2): Popkongens død ble filmet med overvåkingskamera, men videoen er mystisk forsvunnet før etterforskerne fikk se den, hevder amerikansk magasin.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Etterforsker videopåstandene
Det er National Enquirer magazine som skriver at Michael Jacksons sjokkerende dødsfall ble fanget opp av overvåkingskameraer som var installert i hans hjem. Videoen viser hans siste minutter og kan løse spekulasjonene rundt hans død, hevder magasinet.

Men ifølge magasinet ble videobeviset fjernet før etterforskerne gjennomførte sin første ransakingsordre.

– Kilder som står nær etterforskningen av Michaels dødsfall, som muligens er drap, opplyser at episoden ble filmet av kamera, men videoen har ikke kommet til rette. Politiet tror det ble gjort en rekke anstrengelser for å dekke over det hele før det ble ringt til 911. Mer enn en person kan være involvert, skrives det i magasinet ifølge SplashNews.

Politiet i Los Angeles etterforsker nå dødsfallet og leter etter overvåkingsvideoen som angivelig skal være forsvunnet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Lennox Mclendon

Viser Pepsi-dramatikken
Torsdag skriver også en rekke aviser og magasiner om 1984-episoden der nå avdøde Michael Jacksons hår tok fyr. Det er US Weekly magazine som i går publiserte videoen som viser hva som skjedde da popstjernen spilte inn en reklamefilm for Pepsi for flere år tilbake.

Jackson fikk alvorlige brannskader da det pyrotekniske eksploderte under innspillingen og noe av fyrverkeriet gikk av for tidlig. Hodet hans tok fyr. Video fra episoden har aldri blitt vist før, men US Weekly magazine la onsdag ut videoen som nå florere på ulike nettsider. Den viser øyeblikket hvor Jacksons hode dekkes av flammer.

Han var ikke klar over at håret hans hadde tatt fyr, og videoen viser at popkongen fortsetter å danse under innspillingen.

Ulykken skjedde da Jackson var på topp karrieremessig, cirka et år etter suksessen med «Thriller». Flammeepisoden hevdes å være starten på et smertefullt liv for Jackson, som også førte til behandling mot avhengighet av smertestillende.

Brannskadene førte til at Jackson møtte gjennom en rekke operasjoner.

Pepsi ga Jackson 1,5 millioner dollar, som popkongen donerte til et senter som behandler brannskader, skriver nyhetsbyrået AP.

HER KAN DU SE ULYKKEN (Ekstern link)

Michael Jackson døde 25. juni. Han ble 50 år gammel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag