RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Et helt annerledes spill

(Ubisoft)
Sist oppdatert:
– Du vet aldri hva som skjer i «Assassin's Creed 2», sier kreativ sjef Patrice Desilets i utviklerdagboken «All roads lead to...».

(Spillmagasinet): «Assassin's Creed» er et av spillene som virkelig gjorde inntrykk på oss i Spillmagasinet tilbake i 2007. I november er det klart for oppfølgeren, og utviklerne har gjort flere endringer i spillet – forhåpentligvis til det bedre.

En av tingene originalspillet ble kritisert for var det gjentakende oppdragssystemet. Etter hvert ble vi ganske lei av å tyvlytte eller leke lommetyv for å skaffe nok informasjon til å utføre hovedoppdraget. Ubisoft var tidlig ute med å oppgradere systemet, allerede med PC-versjonen av «Assassin's Creed» ble det lagt til nye oppdragstyper.

I «Assassin's Creed 2» er systemet endret ytterligere. Du kan høre utviklerne fortelle mer om det i den tredje utviklerdagboken fra spillet, «All roads lead to...».

#3 - «All roads lead to...»

#2 - «Power to the people!»

#1 - «Ezio, a new assassin»

«Assassin's Creed 2» slippes til PS3, Xbox 360 og PC 19. november 2009.

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere