RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-For mye av det gode

Foto: shutterstock
Sist oppdatert:
Elevorganisasjonen bekrefter en øking av elever som får hodepine og dårligere syn grunnet for mye PC-bruk i skoletiden.

(BIIPMAG): Dagens skoleundervisning har dårlig effekt på elevenes helse. Nå ser man en øking av elever som sliter med dårligere syn og hodepine.

Mye PC-bruk
Forrige mandag kunne Biipmag konstatere at flere elever blir mentalt og psykisk overbelastet, som resultat av stressende skoleundervisning. Nå bekrefter Elevorganisasjonen en øking blant elever som sliter med synet og hodepine, trolig på grunn av for mye PC-bruk:

- De fleste klagene vi får er elever som får astma, grunnet for dårlig skolebygg, men mange elever melder også inn at de får mer hodepine enn vanlig. Det er også klager om for mye PC-bruk, elever som får vondt i øynene og har det vanskeligere for å konsentrere seg, forteller Elevorganisasjonen til BiipMag.

Relatert:
- Vi er regjeringens prøvekaniner

Negativ virkning
Skoleeleven Helene Dahl (18) mener det brukes altfor mye PC i skoletiden og elevorganisasjonen kan fortelle at flere elever har begynt å merke en negativ virkning av dette.

- Lærerne må kunne bruke PC på en forsvarlig måte. Det kan ofte bli for mye av det gode, sier en representant fra Elevorganisasjonen.

Siste fra biipMag. no: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere