– Frustrerende å være så nær døden

Foto: Guro Beitohagen

Se hva bloggerne har gjort den siste uken.

15.07.12 12:10

(SIDE2): Linnea Myhre viser en svært personlig og alvorlig side i sine siste svar til bloggleserne. Ulrikke blogger fra vakre Venezia. Fotballfrue tipser oss om hva vi kan finne på i sommerregnet og Nettenestea avslutter sin reise i New York.

Her kan du lese mer om hva Side2-bloggerne har gjort i uken som gikk:

Linnea Myhre
Linnea Myhre har gått offentlig ut med at hun snart vil avslutte bloggen. Denne uken har hun hatt sin alle siste spørsmålsrunde på Linniiie.com. I sine svar til bloggleserne er hun både sarkastisk slik vi kjenner henne, men på slutten av innlegget er hun også svært personlig og alvorlig.

På spørsmål om hva hennes tilbakefall skyldes, svarer Linnea blant annet:

«Det er disse beskyldningene og kommentarene jeg blir lei meg for. At man skal konkludere med at en vektnedgang skal skyldes et tilbakefall. For dette er noe helt annet. I motsetning til sist, innser jeg nå at jeg er virkelig ikke ser ut ... Det er frustrerende å være så oppegående mentalt, mens kroppen er så skral. Og det er frustrerende å være så nær døden, når man for første gang på mange år ønsker å leve»,

Les hele innlegget her.

Les også:

Fotballfrue
Det er alltid verdt å stikke innom bloggen til Caroline for å hente inspirasjon og tips og råd om både det ene og det andre.

Denne uken har fotballfruen lagt ut hele sin ukesmeny for dem som sliter med ideer til middagsmaten, hun har gitt oss et tilbakeblikk på fjorårets sommerhappenings og vi kan lese tips om hva man kan finne på i sommerregnet.

Besøk Carolines blogg her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettenestea
Søte Annette reiste hjem til Oslo etter ti dager i New York. Dermed var det duket for en rekke antrekksbilder hvor hun poserer med sine nye innkjøp fra motemetropolen. Selvsagt sper motebloggeren også på med innlegg hvor hun tipser deg om hvordan du kan style og matche, og et aldri så lite triks under kjoleutringningen.

Les mer på bloggen til Annette.

Ulrikke Lund
Ulrikke Lund har blogget fra vakre Venezia deler av uken. Det mangler selvsagt ikke med de fantastiske antrekkbildene vi er vant til å få presentert av Norges største moteblogger. Miksen av fotografier av vakre bygninger og Ulrikke i nydelige kjoler og trendy tilbehør, gjør bloggen til et fryd for øyet også denne uken.

Sjekk ut bloggen til Ulrikke her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Cath in the city
Det er ingen tvil om at solen har skint i Bergen den siste tiden, det er Cathrines blogg et bevis på. Og Cathrine skinner selvsagt om kapp med solen samtidig som hun viser oss bilder fra vakre bergensgater, deilig mat og flott natur i kombinasjon med hennes inspirerende outfitfoto.'

Se mer fra vakre Cathrine her.

Supermarie
Fra og med denne uken har Fredrikstad-jenta Marie Brudevold fortalt og vist fram en ny ting om seg selv hver dag. Vi har blant annet lært om yndlingssangene hennes, favorittparfymene, hva hun gruer seg til og hva hun savner.

Se Maries blogg her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Lene Orvik
Lenes uke har bestått av jobbing fra tidlig morgen til sent på kveld. Ålesundsjenta har nemlig vært en del av crewet på Ålesund båtfestival. I helgen bar det hjem til øya Midsund hvor hun traff sine venninner.

Uken startet hun med tips til hvordan du får det kule beachhåret. Se guiden her.

Ida Wulff
Ida sin uke har vært, som for mange andre østlendinger, preget av regn, regn og atter regn. Det har gjort sitt til at bloggeren har bestilt seg reise til en øy like utenfor Afrika. Så da kan du gjette hvor Ida dukker opp på bloggen denne uken.

Les mer på Idawulff.com

Klikk på bildet for å forstørre.

Kristina Andersen
Sørlandsjenta har brukt sin tid både på i Kristiansand, Oslo og Stavanger denne uken. Hun har selvsagt tatt med seg bloggleserne på det mest, foruten reisen til Stavanger hvor hun har tatt seg en velfortjent bloggfri helg for å pleie kjærligheten.

Sjekk ut bloggen til Kristina her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.