RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Fulham
Fulham Foto: Foto: Scanpix

– Fulham rykker ned

Sist oppdatert:
Også i neste sesongs utgave vil du finne franskmenn i hovedrollene i Fulham, selv om Jean Tigana ikke lenger er regissør. Spørsmå let er om birollene er sterkt nok besatt.

Louis Saha og Steve Marlet blir igjen å finne i spissrollene, Alain Goma og Martin Djetou skal sørge for troverdighet i de bakre rekker og Sylvain Legwinski bidrar på det kreative plan.

I hovedrollen satser man fortsatt på Steed Malbranque – den unge, franske midtbanespilleren som ble lagets toppscorer i fjorårets Premier League.

Uerfarne Chris Coleman skal stå for regien.

Uerfaren manager

Og nettopp det er TV 2 Nettavisens største ankepunkt. Chris Coleman var en dyktig spiller, men er foreløpig umerittert som manager. Coleman overtok managerjobben da Jean Tigana forsvant fem kamper før slutt forrige sesong.

Presset på en manager i Premier League er stort, og det blir spennende å se hvordan unge Coleman takler dette når motgangen kommer. Han har heller ikke fått inn nevneverdige forsterkninger, ettersom Mohammed Al-Fayed har bestemt seg for å skru igjen pengekranen.

Jerome Bonnissel er eneste nykommer fra forrige sesong. TV 2 Nettavisen tror ikke stallen er bred nok til å overleve den tøffe sesongen som venter.

Fulham sesongåpner hjemme mot Middlesbrough 16. august, og møter Everton borte i neste kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere