RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Gjør alt helhjertet

Foto: Privat
Sist oppdatert:
Les Passion 4 Baking-Manuelas appell.

(SIDE2): Onsdag ble 12 bloggfinalister presentert i kåringen av Norges mest elskede blogg, i avstemmingsperioden til og med 8. mars vil Side2 la en ny finalist komme med sin appell til leserne hver dag. I dag er det Manuela bak bloggen Passion 4 Baking som oppfordrer leserne til å stemme på henne.

Besøk Passion 4 Baking her.

Manuela er halvt norsk og halvt nederlandsk og bor i Jönköping i Sverige sammen med mann og fem barn i alderen 11 til 22. Til daglig jobber Manuela på kontor, men så fort hun kommer hjem er hun stort sett å finne på kjøkkenet der hun forsøker å komme med nye ideer på spennende bakelser og godsaker til hennes familie, og selvsagt til bloggen.

– Jeg startet denne bloggen for å dele min interesse for baking med andre, og for å la leserne få et lite innblikk i min lille verden av bakeopplevelser, sier Manuela til Side2.

Les mer om bloggkåringen her.

Gjør alt helhjertet
Hun er verken profesjonell kokk, baker eller fotograf, men forteller at alt hun gjør er helhjertet, og hennes nøkkelord for bloggen er glede, pasjon, inspirasjon og omtanke. Noe man lett kan se på innholdet.

– På passion4baking.com blogger jeg daglig med oppskrifter på bakelser og mat, og beskriver hvert steg med bilder for å få forklart det på beste sett. Alle mine lesere er viktige for meg, derfor får alle svar på sine spørsmål, sier Manuela.

Flere tusen lesere
Manuela har lesere i alle aldre, både eldre som vil glede barn eller barnebarn med noe godt, eller de yngre som prøver å imponere de eldre. Du finner oppskrifter innen de fleste kategorier på bloggen, alt fra de enkle til de avanserte, og bakst som passer til bursdager, møter, babyshower, bryllup eller andre anledninger som krever en feiring.

Bloggen har mange tusen lesere hver dag, og det er ifølge Manuela disse som har gjort bloggen til hva den er i dag.

– I anledning av kåringen Norges mest elskede blogg, både ønsker og håper jeg at mine lesere stemmer på bloggen hver dag fram til den 9. mars da konkurransen ender. Bare det å være nominert i seg selv er en stor ære, men å vinne er ekstra hyggelig. Velkommen til å stemme på passion4baking.com, avslutter Manuela i sin appell.

Stem på Passion 4 Baking her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere