Gå til sidens hovedinnhold

– Har mistet 35 kilo

Helene vil stå på scenen under Body Fitness 2014. Nå er hun finalist i Side2s bloggkåring.

(SIDE2): Når Norges mest elskede blogg skal kåres skal tolv finalister få muligheten til å holde sin appell på Side2. For fram til 10. oktober vil Side2 og bloggernes lesere gi sine stemmer til den de mener fortjener tittelen.

Se alle finalistene og stem på din favoritt her

Helene er en av disse tolv, hun skriver bloggen Helenedrage.com og her er hennes appell:

Helenedrage.comstartet som en hverdagsblogg, men har utviklet seg til så utrolig mye mer både for meg og for leserne mine, her forteller jeg om min livsstilsendring, en liten dose bryllupsplanlegging og jeg har nettopp lansert firmaet mitt Dragonfit.

Etter å ha sett vekten krype oppover mot et stadig høyere tresifret tall tok jeg en beslutning i april 2011 om å aldri veie så mye igjen. Jeg tok kontakt med coachen Silje Mariela og startet veien mot et sunnere og lettere liv. Underveis leste jeg mange fitness- og livsstilsblogger, og en ting jeg la merke til var at det virket som om ingen hadde dårlige dager med lite motivasjon og kostholdsprekker. Var det jeg som var unormal som synes det var vanskelig å gå ned i vekt, trene og spise sunt?

Jeg bestemte meg derfor for å dele mine oppturer og resultater med leserne, men også for å være ærlig om alle nedturene. Jeg ville gi folk et mer realistisk syn på en livsstilsendring og la folk forstå at ting ikke er solskinn og regnbuer til enhver tid. Man kan ha dager der alt er dritt og hvor man sprekker på dietten, men likevel få resultater. Mens de fleste bloggere kun blogger om de gode dagene velger jeg å vise flere sider, og det vet jeg mange av leserne mine setter pris på for det er jo slik de aller fleste har det! Jeg gir andre mot til å ta tak i overvekten, jeg motiverer folk til å komme seg på trening og jeg viser at «Jo det er mulig»! Jeg inspirerer mange mennesker hver dag til å bli friskere og sunnere, og det er en herlig følelse å kunne dele mine erfaringer for å hjelpe andre. Det er ikke alltid moro å innrømme at man sliter og at man dyttet i seg en potetgullpose, men jeg føler det er verdt det.

Det er jo litt kleint å be folk stemme på meg, men jeg mener jeg har så utrolig mye å gi innen bloggverden, og jeg vil nå fram til og hjelpe flere i samme situasjon som meg. Jeg representerer en type blogg som det finnes svært få av, en blogg om både oppturer og nedturer, men likevel med rå resultater! Det er en positiv blogg som viser at du kan også klare det du setter deg som mål. Det siste året har jeg mistet 35 kilo og jeg er ikke ferdig, målet er å stå på scenen i Bodyfitness i 2014 og det skal jeg klare! På veien håper jeg å inspirere mange flere, stem på meg så jeg kan gjøre nettopp det.

Gi Helene din stemme her.

Dette får vinneren
Personen bak bloggen som blir kronet med tittelen Norges mest elskede blogg 2012 får selvsagt ære og berømmelse, i tillegg til en makeuppakke fra Artdeco verdt 5000 kroner og en ring fra nettbutikken 21Diamonds. Ringen er i 14 karat gull med syv diamanter på til sammen 58 karat verdt over 20.000 kroner.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene