RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Pensjonister marsjerer i Aten. De vil ikke at en låneavtake mellom Hellas og kreditorene innebærer nye pensjonskutt.
Pensjonister marsjerer i Aten. De vil ikke at en låneavtake mellom Hellas og kreditorene innebærer nye pensjonskutt. Foto: Marko Djurica (Reuters)

– Hellas' folkevalgte støtter avtale med långivere

Hellas' nasjonalforsamling og den greske befolkningen kommer til å støtte en avtale med långiverne, sier den greske ministeren Nikos Pappas.

– Det er klart at enhver avtale vil kreve støtte fra flertallet som ble dannet etter valget. Jeg forsikrer dere om at avtalen vil bli slik at den vil få støtte fra regjeringens flertall og det greske folket, sier Pappas til den greske TV-kanalen Mega TV.

Venstrefløyen i regjeringspartiet Syriza har rettet kritikk mot det siste reformforslaget som regjeringen har lagt fram for kreditorene i EU og Det internasjonale pengefondet (IMF). Det har skapt frykt for at regjeringen eventuelt vil måtte utlyse nyvalg eller arrangere en folkeavstemning før en låneavtale kan godkjennes. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere