RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Ingen dager er like

Sist oppdatert:
Marius (24) er hotellsjef på Noreheim Hotell.

Marius Jacobsen, 24 år og fra Tønsberg, gikk ut av Markedshøyskolen i 2011 med en Bachelor i Hotelledelse. Et halvt år senere er han hotellsjef på Noreheim Hotell.

– Jeg kunne ikke fått en bedre start på karrieren. Jeg er hotellsjef på et kurs- og konferansehotell på Norefjell, som er et attraktivt reisemål. Jeg har ansvaret for all drift og økonomi, og jobber også med salg og markedsføring. Jeg får vært innom alle områder av hotelldrift og ingen dager er like, sier Marius.

Les også:

Var du godt nok forberedt på rollen som hotellsjef?

– Dette er en krevende bransje og jeg er glad jeg har utdannelsen fra Markedshøyskolen i ryggen. Jeg føler jeg har lagt grunnmuren med den praksisnære utdannelsen, nå gjelder det å bygge på første etasje med erfaring, sier Marius.

Han mener at en av Markedshøyskolens styrker er de gode foreleserne, at de er bransjenære og kan relatere teorien til hvordan det faktisk fungerer der ute.

– Jeg satte stor pris på dialogen som var i klasserommet. Jeg kunne spørre om det jeg lurte på, og på den måten lærte jeg mer, sier han.

Han forteller videre at Markedshøyskolen inviterer inn mange spennende foredragsholdere.

– Når toppledelsen i de største hotellkjedene sier at vi er de beste studentene bransjen ansetter, føler man at man sitter med verktøyet som kreves for å lykkes etter studiene. Noe jeg erfarer hver eneste dag, sier Marius.

Hvis Markedshøyskolen var et hotell, hvordan ville du fått gjester til å tilbringe torsdagsnettene der?

– Her tenker jeg at man bør få fram Hvelvet-torsdagene. Den intime studentpuben gjør det til et veldig godt sted å møte nye mennesker. Studentunionen arrangerer også store temafester i skolens bakgård med artister, DJ-er og annen underholdning. Det har blitt så populært at studenter fra hele byen kommer for å delta, sier 24-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere