*Nettavisen* Nyheter.

– Jeg er egentlig en søt fyr

Foto: Lotta lemche, TV3

Ronnie fra danske Paradise Hotel røper et par hemmeligheter for Side2.

(SIDE2:) Ronnie (22) har fått mye kjeft inne i det danske Paradise Hotel. Han valgte å gå hardt ut for å forsøke og vinne det store spillet som er grunnlaget for serien. Men han opplevde også at det falt tilbake på ham selv.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

– Litt dumt
– Jeg er faktisk en veldig hyggelig og søt fyr, ler han på telefonen til Side2. Likevel innrømmer han at han «dummet seg noe ut» på begynnelsen av oppholdet i Paradise Hotel og dermed ble han stemplet som storspilleren som forsøker å lure alle til egen fordel. Hans lureri med Pernille ble tatt opp igjen og igjen.

– Etter at jeg lurte Pernille, var det jo ingen som ville være sammen med meg! Og det var tider der jeg følte meg utrolig ensom, sier han. Det var heller ikke like gøy da programmet hadde gått i tre uker og nesten en halv million dansker fulgte hans spill.

– Jeg tror 6000 hatet meg en stund, ler han,

Pinlig berørt mor
Ronnie sier at han får godta at han oppførte seg slik han gjorde, men at det ikke var like greit å se det i begynnelsen av serien.

– Men det blir bedre, lover han. Ronnie meldte seg på castingen etter at hans mor så på programmet på TV, og mente det måtte være skrekkelig for foreldrene til deltakerne å se hvordan de oppførte seg.

– Jeg gjorde det for å gjøre mor pinlig berørt, ler han. Allerede dagen etter fikk han positivt svar.

Klikk på bildet for å forstørre.

Faktum er nemlig at en god del av deltakerne i danske Paradise Hotel kjente hverandre fra før.

– Jeg kjente både Gleager og Jon fra før, forteller Ronnie. Flere av deltakerne er også fra samme sted.

– Vi snakket jo mye før innspillingen om hvordan vi skulle spille, men så var det bare det at vi ikke kunne bli enige om det da vi var i gang. Men det er jo det som ble den beste underholdningen, mener han.

Konkurransen er som følger. Deltakerne deles i to grupper og skal spille taktisk for å stemme ut deltakerne i den andre gruppen. Jentene og guttene settes sammen to og to. Men en deltaker skal alltid ut, nye kommer inn, og det kan bare være én vinner i hver leir.

Det blir enda mer komplisert når noen av deltakerne involverer seg i seksuelle og intime forhold. Det gjorde ikke Ronnie.

Godkjent av mor
– Hele oppholdet på Paradise var en utrolig positiv opplevelse, sier han.

Og moren var overrasket over sønnen, på godt og vondt, men mest det første.

– Hun sa jeg virket mer moden enn de andre som var eldre enn meg. Der de overreagerte, forholdt meg rolig, sier han.

Ronnie har fremdeles god kontakt med mange av sine «kolleger» fra hotellet. Han nevner Benjamin og Jon som gode venner.

Gjenkjent overalt
– Tiden nå etterpå har vært «sjov», men også litt vanskelig. Det at så mange vet hvem du er og du må forholde deg til nye mennesker hele tiden, sier han. Samtidig forsøker han å møte alle med et smil, selv når han er ute på byen og svarer på samme spørsmål for 20. gang.

– Denne oppmerksomheten varer kun kort tid, sier Ronnie. I serien er det en episode der gutta får vite at en ekskjæreste kommer inn. Ronnie uttaler at det gjør ham nervøs for han har vært ugrei mot alle sine ekser.

– Det sitatet er klippet! De tok bort at jeg sa at jeg hadde et godt forhold til alle mine ekser i dag. Jeg er jo egentlig en stille og rolig fyr og hyggelig fyr. Det viser seg etter hvert på hotellet, lover han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.