*Nettavisen* Nyheter.

– Jeg er en «blodfan» av hverdagen

Foto: Privat

En blogg som er ekte, ærlig og i grunnen ganske koselig.

05.10.12 15:55

(SIDE2): Onsdag 10. oktober presenterer vi Norges mest elskede blogg. Fram til det skal tolv finalister kjempe om din daglige stemme. Hver og en får muligheten til å holde sin appell på Side2, og i dag er det bloggen Jegerjonathan.no sin tur.

Se alle finalistene og stem på din favoritt her.

Les også:
Her er bloggappellen fra Vigdis bak bloggen Jegerjonathan. no:

Bloggen «Jeg er Jonathan» så dagens lys på barselavdelinga på sykehuset da Jonathan ble født, for at familie og venner som bodde langt unna skulle få se bilder av det nye tilskuddet i familien. Da jeg fortsatte å dele bilder og små øyeblikk fra hverdagen vår, var det flere og flere som begynte å følge med, og bloggen eskalerte. I dag har vi blitt en liten familie på fire, og daglig gløtter vi litt på gardinen slik at den som vil kan følge med.

Bloggen fungerer hovedsakelig som mitt eget lille arkiv der jeg deler små øyeblikk fra hverdagen vår med dere. Her reflekterer jeg over dagene våre, gjør minner om til ord og bilder, slik at vi senere kan ta det fram å huske hva vi faktisk gjorde i denne perioden av livet vårt. At folk har lyst til å være med på ferden vår er en superkoselig bonus!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Privat

Inne hos meg dreier det seg om alt fra interiør, mat, klær og barn til temaer som ammeproblemer og babyblues, ispedd haugevis med fargerike bilder. Noe for enhver smak, med andre ord. Jeg er ærlig og rett på sak, og en skikkelig blodfan av hverdagen! Derfor ser jeg på bloggen som en hyllest til nettopp hverdagen, for det er faktisk dem det er flest av! Men jeg prøver på ingen måte å tegne et perfekt bilde av oss; for vi er langt fra perfekte!

Som alle andre har vi svært ofte: en veldig rotete leilighet, gigantiske hauger med klesvask som bare ligger og venter på å bli tatt hånd om, krangler, superlange lister med ting vi må gjøre, kaosdager der alt går galt, masse frustrasjon og tonnevis med følelser. Og kanskje er det nettopp derfor du skal stemme på «Jeg er Jonathan» i denne kåringen; fordi den er ekte, ærlig og i grunnen ganske koselig. Heia hverdagen, vettja!

Gi Jegerjonathan.no din stemme her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Dette får vinneren
Personen bak bloggen som blir kronet med tittelen Norges mest elskede blogg 2012 får selvsagt ære og berømmelse, i tillegg til en makeuppakke fra Artdeco verdt 5000 kroner og en ring fra nettbutikken 21 Diamonds. Ringen er i 14 karat gull med syv diamanter på til sammen 58 karat verdt over 20.000 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.