RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jeg er forelsket i Molly

FIKK HVERANDRE TIL SLUTT: Jason angret for valget sitt og ville ha Molly allikevel. Hun sa ja, og de to er fortsatt sammen.
FIKK HVERANDRE TIL SLUTT: Jason angret for valget sitt og ville ha Molly allikevel. Hun sa ja, og de to er fortsatt sammen. Foto: Warner (TVNorge)
Sist oppdatert:
Ungkaren valgte feil kvinne.

(SIDE2): Det ble en helt uvanlig og svært trist siste episode i årets amerikanske utgave av «Ungkaren. Jason Mesnick (31) fridde til Melissa Rycroft (26), men da de to skulle fortelle om forholdet i den aller siste episoden «After the Final Rose», så beslutter Jason å bryte med Melissa til fordel for Molly.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Rasende
– De siste ukene har jeg bare tenkt på Molly. Kjemien mellom meg og Melissa forandret seg i ukene etter forlovelsen, sier en gråtkvalt Jason til programleder Chris Harrison.

Melissa reagerer naturlig nok med sjokk, vantro og raseri når Jason bryter forlovelsen og dumper henne på TV. Episoden ble filmet uten publikum til stede for å ikke skape en enda verre situasjon for Melissa.

– Hvorfor kunne du ikke ha latt meg gå den siste dagen, i stedet for å gjøre dette mot meg. Hvorfor vil du ikke kjempe for forholdet vårt? sier en sint og såret Melissa til Jason. Hun tar av seg ringen og gir den til ham før hun gråtende setter seg i limousinen.

– Jeg er ikke sint. Jeg er såret. Jeg satt opp en vegg, slik at han ikke skulle se hvor såret jeg er, sier hun.

Molly sa ja
Molly Malaney (25) likte dårlig at hun ikke ble valgt under den siste roseseremonien og sa den gang til Jason at han hadde valgt feil.

– Følelsene mine for Jason har ikke forandret seg de siste ukene, jeg sitter med hjertet i halsen og har sett på programmet hver uke. Selv om han ikke valgte meg, så er jeg fortsatt forelsket i ham, sier Molly til programlederen.

– Jeg må innrømme at jeg har drømt om at han skal komme tilbake og si at han har valgt feil, sier hun. Overraskelsen blir ikke mindre av den grunn når Jason forteller Molly at han er forelsket i henne og kun har tenkt på henne de siste ukene. Mollys første reaksjon er å spørre om Melissa.

– Har du lyst til å prøve igjen? Ta en kaffe eller gå ut og spise, spør en tårevåt Jason og etter noen minutter, nikker Molly og sier selvsagt ja.

Fortsatt kjærester
I USA er det godt over seks måneder siden serien ble tatt opp, og ifølge diverse amerikanske nettaviser er Jason og Molly fortsatt sammen.

De gjestet blant annet Ellen DeGeneres talkshowet der paret innrømmet at de har møtt mye kritikk fordi Jason dumpet Melissa og kan Molly hvordan stole på Jason, men de sier at de nå fokuserer på forholdet og hva som er viktig for dem.

– Når det kommer til kjærlighet er det lov å være egoistisk, sier Molly i et intervju med bladet People.

Se intervjuet med Ellen her!

Vant USAs hjerter
Melissa på sin side vant USAs hjerter da de fikk se den sjokkerende avslutningen på serien. I ettertid har Melissa vært med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» og tidlig i juli kom nyheten om at hun igjen har forlovet seg – men det er altså ikke med ungkaren.

26-åringen fra Texas møtte igjen en gammel flamme og følelsene skal ha blusset opp, og Melissa annonserte forlovelsen på programmet «Good Morning America» der hun også har fått seg jobb som reporter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere